Onrust/ongerust

Kwart over één ’s middags, onze held slaapt weer maar eens.  Gisteren kloeg ze meer dan een kwartier lang over dubbel zien en ook in Villa Rozerood heeft ze dit gehad.  Maandag genoot ze nog van bednet en de toah-juf.  Dinsdag lukte het weer niet meer.  Woensdag moest ze naar het uz en zag ze dubbel, vandaag slaapt ze weer uren aan een stuk, een film bekijkt ze in blokjes van een half uur.  Het baart me zorgen.  Het geeft onrust.  De neuroloog kreeg al een mailtje, ze houdt het mee in de gaten en toch… Gerust ben ik niet.

5 gedachten over “Onrust/ongerust”

 1. Nee he. Korte CT van het hoofd? Houdt niet op. Zijn jullie nu thuis of in Brussel? Hoe vervoer je in godsnaam Elselien met een kleine auto? Pfffff…. Mss al wat goed nieuws over de geplaatste ramen?

  xxx

  NB: Thim zou starten bij Breinsupport, maar is de hele week al aan het spugen. Ik heb niet gelijk alarmbellen deze keer, maar het schiet hier ook niet op…

 2. Oh, die niet – aflatende zorgen en angsten. Kon het maar eens ophouden voor jullie allemaal.
  Ik duim voor een positieve evolutie.
  Veel liefs,
  Stef en co.

 3. Ik hoop dat het niets ernstigs is, de kanjer heeft haar portie tegenslagen wel gehad. Dit jaar mag eindelijk s verlopen zonder zorgen pijn oen angst.
  Elselien is dan wel een kanjer, maar dat wilt niet zeggen dat ze tegenslagen moet blijven verwerken.
  Ik hoop dat 2017 Elselien beter af zal gaan en dat ze naarvanant de pecht die ze in 2016 heeft moeten verwerken ze het geluk in 2017 mag krijgen.
  Dikke steun die je Elselien van veel mensen krijgt zal niet echt helpen maar je wel laten weten dat veel mensen met je meeleven. Dikke chapó voor je doorzetting

 4. Begrijp je Ilse. Volg je buikgevoel en blijf aandringen dat ze het grondig nakijken. Is het niks… des te beter, maar die ongerustheid kan je nu wel missen !
  Dikke knuffel
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *