Moe

Onze held is moe. Voortdurend vallen haar ogen dicht en zie ik haar hartslag vertragen. Het bezoek was na een drie kwartier te vermoeiend. Knutselen of lego bouwen slorpt energie die ze niet heeft. Een film bekijkt, of liever, beluistert ze enkel in het Nederlands. Haar lichaam heeft veel doorstaan en blijkbaar vraagt het veel tijd om wat te herstellen.

Deze ochtend werd er één van de twee spoeldrains in haar buik verwijderd. De drie verpleegkundigen vonden het mee spannend, maar gelukkig is alles vlot verlopen. Zelfs het aanprikken van de poort gaf geen problemen. Voorlopig lijkt onze held geen nieuwe vreemde dingen te moeten doorstaan.

Onze held is moe, ze slaapt en hopelijk droomt ze mooie dromen. 

3 gedachten over “Moe”

  1. <3 de mogelijkheid om tot rust te komen heelt meer dan de sterkste medicatie. Op zo veel vlakken.
    Knuffel

  2. We sturen zachtheid en mooie dromen naar Elselientje, we sturen liefde en tedere kracht naar de mama en papa, grote en kleine grote zus, broer, en al wie haar met liefde omringt.

  3. Lieve en zachte hartenergie stuur ik naar jou Elselien en ook naar je geliefde omgeving… De mooie, fijne en hartverwarmende herinneringen tijdens de massages in VR komen vaak in mijn gedachten/voelen…
    Hartelijke kerst-en nieuwjaarsknuffel – Magda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *