Vier

Vier volle weken, vier weken van wachten, wanhopen en hopen, isolatie en gele schorten, bloed-en stoelgangstalen, infecties en hoge koorts, een onverwachte operatie en nog onverwachter een open wonde, zalfjes en verbanden, antibiotica en nog andere antibiotica, speelzaal en slapen, bezoekjes en telefoontjes, ziek zijn en beter worden, lieve verpleegkundigen en wanhopige artsen, kroketjes en lasagne, speelzaal en operatiekwartier,…

Vier volledige weken in het ziekenhuis en de problemen zijn nog lang niet opgelost. Morgen vertrekken we nochtans. De wondverzorging kan verder gebeuren in Villa Rozerood. De auto staat hier klaar op de parking, de voorraad medicijnen en verbandmateriaal is weer aangevuld. We zijn er klaar voor. Een hele week gaan we genieten van de rust, nadien kunnen de artsen weer hun hoofd beginnen breken om een nieuwe oplossing te bedenken voor de darmen van de dochter.

Nog één laatste nachtje, nog één laatste ontbijt…

5 gedachten over “Vier”

 1. Ik wens jullie een leuk verblijf zonder veel zorgen. Laat jullie maar eens in de watten leggen.

  groetjes
  Irmgard

 2. veel plezier daar aan de zee! Ik ga je wel missen in de speelzaal, maar ben zeer blij voor jouw dat je na deze 4weken eindelijk weg mag. Hopelijk blij met de knuffel en de kaartjes.
  jopelijk zien we elkaar nog eens terug maar dan wel buiten de muren van het ziekenhuis 😉
  hele vele groetjes,
  Elien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *