urineweginfectie

We weten waar de koorts vandaan komt.  Uit de kweek van de urine kwam naar voor dat Er een serieuze urineweginfectie is.  In urine zitten als alles goed gaat, geen witte bloedcellen, bij Elselien telden ze er zo maar eventjes 24000 per eenheid.  Dat was een hele klein beetje teveel.  Antibiotica 2 is dus ook opgestart.  De voorbije nacht was ze trouwens heel erg ziek.  Haar koorts piekte de hele nacht door, pas tegen de ochtend kregen ze haar temperatuur weer wat onder controle.  Ze is vandaag wel naar de speelzaal geweest, maar in de rolstoel heeft ze het toch niet lang vol gehouden.  Deze infectie heeft haar weer flink verzwakt.

Haar rug houden ze verder in het oog.  Van zodra de infectie onder controle is, zal ze geopereerd worden.  Heel waarschijnlijk zal ze dan terug een aantal dagen op intensieve moeten blijven, maar we gaan er hier allemaal van uit dat ze deze keer geen merkwaardige toestanden meer zal veroorzaken en dat het herstel voorspoediger zal verlopen.

Ondertussen komen er ook nog steeds kaartjes toe.  We hangen ze terug omhoog zodat haar kale kamer weer een beetje vrolijker wordt.

3 gedachten over “urineweginfectie”

  1. Pech, pech, pech, … een mens zou er opstandig van worden. Toch blijf ik in jullie gevecht tegen alle vieze beesten geloven. Jullie zijn samen een strijdvaardig leger dat zich niet zomaar laat afschrikken. Veel kan ik van hieruit niet doen, behalve de duimen weer heel hard omhoog steken en de kaars weer uit de kast halen en aansteken. Ik stuur jullie alvast zoveel mogelijk positieve energie door !

  2. En ik die dacht dat jullie nu een welverdiende rust genoten in De Panne! Wat een pech kan een mens toch hebben, nu dacht ik toch echt dat het de goede kant opging. Een kaars haal ik niet boven(bijna ooit mijn kast in brand gestoken).Ik hou het bij weesgegroetjes. Vééél moed!!!!Kusjes voor die dappere meid van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *