Rararaadsels

Tien dagen eet onze held al niet meer, tien dagen is ze al misselijker dan ik ooit was, tien dagen wou ze toch naar school en de reva, tien dagen verzette ze zich keihard tegen het niet meer kunnen.

Tien dagen mailde ik over en weer met de arts, tien dagen wikte en woog ik, tien dagen twijfelde ik, tien dagen hoopte ik.

En dan, na tien dagen, besloot de dokter dat het genoeg was geweest. Nu zitten we opnieuw in ons vertrouwde ziekenhuis, hopend op een klein wonder. Voor de artsen is het een groot raadsel waarom die darmen en maag zo moeilijk doen. Is het een virus, een bacterie, een schimmel, ingegroeide zenuwen, iets anders…? Ze weten het hier niet.

En toch hopen we een antwoord te vinden.  Kamer zes is deze week het zenuwcentrum van waaruit de zoektocht naar een oplossing georganiseerd wordt. Kamer zes is hopelijk ook de plaats waar de maag van onze prinses weer tot rust komt.

9 gedachten over “Rararaadsels”

 1. Piep
  Oh oh .. wat triest.. we gaan natuurlijk weer hard duimen dat ze snel vinden wat er is..
  knuf voor “princes” en haar gevolg 🙂

 2. Oo nee…
  Terug ziekenhuis….
  Hopelijk vinden ze snel wat het is en mag Elselien snel terug naar huis! Elselien je bent een vechtertje dat doe je al jaren… ik ben er zeker van hier kom je ook door! Moest ik het momenteel niet zo druk hebben (eindwerkstage) zou ik zeker eens langskomen!! Maar ik zal proberen maar kan niets beloven….
  Zeg maar tegen je bleu nose dat hij je een dikke knuffel geeft van mij!
  Heel veel beterschap!!
  Xx Elien..

 3. Ach meid! Wat een drama weer. Volgens mij ben jij inmiddels op te vegen. Ik hoop echt op een snelle en fatsoenlijke oplossing!
  Ik ken het gevoel van hoop en vrees. Ik hoop jullie in juli te mogen bezoeken en tot dan stuur ik jullie alle kracht die ik kwijt kan! xxx

 4. oei oei, wat triest. Ik hoop dat de dokters samen snel iets vinden wat haar kan helpen.
  liefs, Hilde

 5. We leven met jullie mee en gaan weer kaarsjes branden,we hebben al een kaars aan gestoken in Scherpenheuvel laat die a.u.b. helpen om een oplossing te vinden.

  Dikke kussen voor jullie allemaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *