opnieuw

Elselien is vertrokken.  Na een valse start (de anesthesisten waren nog niet klaar) mocht ze om kwart over acht toch naar boven.  Zowel Peter als ik waren reeds om zeven uur op IZ en zijn mee mogen gaan naar de tweede verdieping.  Elselien was blij dat we er ook waren.  Eens boven moesten we afscheid nemen, maar aangezien ik me niet meer laat doen, heb ik maar gezegd dat ik mee mocht van dokter Laumen naar het OK.  Gelukkig had ik daar niet veel overredingskracht voor nodig.  Ze is heel rustig in slaap gevallen terwijl ik haar vast had en tegen haar kon praten.

Wij zitten nu op Kids 2 te wachten.  Wachten op hopelijk heel goed nieuws.  wachten op de grote donkere kijkers van onze lieve schat. Wachten op weer een nieuw begin…

5 gedachten over “opnieuw”

 1. Dat bang afwachten moet verschrikkelijk zijn voor jullie !
  Elselien is sterk, dat heeft ze reeds laten zien !
  Ik duim ontzettend hard voor jullie !

 2. Ilse en Peter,
  Hou jullie sterk, zodat jullie er zijn als Elselien wakker wordt.
  Heb gisteren in de boskapel een noveen kaars laten branden voor jullie schat, en hopelijk worden onze gebeden verhoort

 3. Ook mijn gedachten zijn bij jullie vandaag! De tijd zal nu waarschijnlijk tergend traag gaan, hopelijk krijgen jullie snel goed nieuws van jullie sterke meid!

 4. Beste Peter en Ilse,
  Heb gisterenavond nog een weesgegroetje gebeden voor de goede afloop en zal vandaag veel aan jullie denken. Hopelijk komt alles goed met dat kleine “muisje”. Veel moed, we wachten vol ongeduld op goed nieuws. Heel veel sterkte!!!!

 5. Moest Elselien een held zijn dan kon.ze iedereen verwoesten die ZE wou verwoesten want ze is een.beresterke meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *