Olievlek

Onze held beroert steeds meer mensen. De blog wordt zo een kleine duizend keer per dag aangeklikt, een berichtje op facebook van ambulancewens kreeg bijna zeshonderd reacties. Een wedstrijdje waar ik aan mee deed, zorgt er voor dat mensen die we van haar noch pluim kennen, bemoedigende woorden neerpennen.  Dat doet zoveel voor ons. Ik voel bijna de warmte en word er week van. Stille tranen rollen over mijn wangen om zoveel meeleven. 

Ik zou zo graag al die lieve volgers eens echt goed nieuws geven. Helaas, ook vandaag verliep weer in mineur. Een nieuw lek in de buikwand, toch weer hoge kootrts, misselijk en buikpijn, lage saturaties,.. de artsen lopen binnen en buiten. Acht keer per dag worden haar parameters opgevolgd en voor de enorme hoop medicatie, is er een heel schema uitgewerkt.

Ondertussen brandt ook kaarsje vier op de adventskalender. We zijn nu in de donkere dagen voor Kerst. Ik hoop alleen dat vanaf Kerst alles toch wat lichter zal worden 

4 gedachten over “Olievlek”

 1. We hopen dat zo erg met jullie mee Ilse. Vanavond was het bij onze Peter en Petra winterdrink ten voordele van Villa Rozerood. We hebben heel erg aan jullie gedacht en blijven duimen dat kerstmis ook voor jullie een mooi en warm moment wordt waar jullie deugd kunnen aan beleven. Luc en Rita

 2. Lieve Ilse, Peter, Elselientje en familie ❤️glukkig kunnen jullie vele volgers toch een beetje troost bieden, ook al is het maar een piepklein pleistertje op de vreselijk pijnlijke wonde.
  We blijven licht en liefde sturen, warme gedachtenkracht en de diepe wens dat jullie volgende week samen kunnen zijn.

 3. Wat hopen we dat voor jullie!
  Intussen sturen we alle warmte, kracht en liefde jullie kant uit!
  Dikke knuffel!
  X
  Wij

 4. Beste Peter en familie,
  elke keer dat jouw stoel leeg blijft in de orkestrepetitie denk ik extra veel aan jullie. Ik probeer mijn celloklanken dan extra warme positieve ‘vibes’ mee te geven. Wie weet krijgen die ergens in het universum een positieve weerklank om jullie een ministeuntje in de rug te geven, een beetje moed, wat licht….

  Griet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *