Niet zo goed

De dochter is op de sukkel. Sinds de operatie in december raakt ze er maar niet helemaal bovenop. De pijn was met een beetje hulp van de morfine min of meer onder controle, maar haar reeds zo geplaagde maag-darmstelsel liet het nu wel helemaal afweten. De morfine werd dan gehalveerd, maar de misselijkheid en de darmproblemen beterden niet echt. De pijn kwam echter in volle hevigheid terug. Onze prinses zag het niet echt meer zitten. De hoeveelheid medicatie die ze ondertussen kreeg tegen de misselijkheid nam serieuze proporties aan. Na een rampzalige dinsdag zat ook ik met de handen in het haar.

Maandag stuurde ik de neuroloog en de gastro-enteroloog een mail en al heel snel kwam er een antwoord terug. Dinsdag belde Femke van de opnameplanning en vandaag zijn we terug in ons vertrouwde ziekenhuis. Kamer 21 is gevuld met onze aanwezigheid.ย  Alle artsen zijn op zoek naar een oplossing voor de pijn en de misselijkheid, het pijnteam wordt ingeschakeld en ondertussen wordt ook alle andere medicatie nog eens bekeken.

We hopen op een oplossing. Sinds de kerstvakantie is ze nog amper naar school kunnen gaan, ook bednet stond op een heel laag pitje. Ze wil nochtans zo graag, maar haar lijf wil duidelijk niet meer mee.

Geduld en hopen en duimen, dit is onze nieuwe mantra…

9 gedachten over “Niet zo goed”

  1. Wij duimen met jullie mee ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  2. Verdorie toch, wat krijgt die kleine kanjer toch altijd weer te verduren. Misselijkheid en pijn zijn apart al zo’n lastig pak.
    Wij duimen en blijven mee bidden voor beterschap, moed en vertrouwen x

  3. Vind het zo erg . Heb lang niks meer geplaatst en ook niet meer gevolgd omdat ikzelf op sukkel ben, maar wat ik heb is kleinigheid tov wat de kleine prinses moet doormaken. Ik hoop dat er snel een oplossing komt en ze eindelijk gespaard zal zijn van AL haar ellende. Hetzg nu wel s stoppen โ˜˜๏ธ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿคž๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Œ

  4. Hopelijk bestaat “de wonderdoktoor” echt!!!!
    Hรฉรฉl veel moed voor die kleine heldin, hopelijk loopt alles weer goed af. We blijven duimen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *