knutseltijd

Een luie zondag in het ziekenhuis met een deur die dicht blijft.  Een luie zondag met heel veel tijd voor knutseldingetjes.  Er werd geschilderd, gevouwen, getekend en glitters uitgestrooid.  De dochter heeft zich uitgeleefd vandaag.  Samen met de mama van kleine kadee werden heel wat knutsels uitgewisseld.  Wij mochten een kraanvogel, een konijn en nog een paar extra’s vinden aan de deur.  Van hieruit vertrok een glittersticker, een bladwijzerbeestje en een vlinder om kleine kadee en zijn mama op te vrolijken.  Zo werd die lange zondag regelmatig onderbroken.

Ook vake mochten we terug verwelkomen. Samen speelden we nog een oeroud taalspelletje en werd er nog wat plezier gemaakt.

Op gezondheidsvlak gaat het een beetje op en af.  Het ene moment voelt ze zich kiplekker, vlak nadien kan ze zich weer zo slap en misselijk voelen.  Ze krijgt dan ook flink haar medicijnen in alle mogelijke regenboogkleurtjes.  Gelukkig kon ze wel genieten van het dessertje op de middagplateau.  Een eclair vindt onze prinses het lekkerste dat er is.

De dag loopt weer op zijn laatste benen.  Morgen is het weer gewoon maandag en zijn ook de artsen weer op post.  We zijn benieuwd wat ze nu nog uit hun mouw gaan schudden om ons terug uit het ziekenhuis te krijgen.

2 gedachten over “knutseltijd”

  1. Wat een lieve uitwisseling!!! Fijn dat jullie de zondag heel door zijn gekomen!
    Welke K3 dame is Elseliens favoriete?

  2. Laat de dokters maar een flink aan hun mouw schudden en DE oplossing vinden zodat jullie tenminste weer van de kamer kunnen, en nog beter zou zijn richting huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *