Een zakje kracht

Een zondagavond in het ziekenhuis. Op de gang keert de rust langzaam terug.  In kamer tien blijft het echter een komen en gaan van verpleegkundigen.  Onze held zag sinds donderdag toch wel heel erg bleek. Op zich niet echt vreemd als je ziet hoe groot de operatiewonde toch weer is, maar gisteren en vooral ook vandaag werd ons meisje steeds bleker. Na een bloedafname bleek dat er toch wel wat tekorten waren die ze zelf niet aangevuld kreeg. Ze bleef ook zo moe en misselijk, dus besliste de dokter om toch maar een zakje bloed te bestellen.

 

Druppel na druppel loopt het kostbare goedje nu langzaam het lijfje van onze dochter in.  Bloeddruk en temperatuur worden angstvallig in het oog gehouden en ook de saturatie wordt opgevolgd.

Hopelijk levert dit kleine zakje genoeg kracht om er weer helemaal bovenop te raken.  Zou geduld ook niet bestaan in zo een zakje?

5 gedachten over “Een zakje kracht”

  1. ooooo heel veel sterkte, kracht en beterschap voor deze super lieve meid!Heel veel kracht en geduld voor jullie Ilse!!!Toi toi toi hou moed en deze kanjer komt er weer!!!!Zeker weten.Dikke knuf uit Limburg !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *