een nieuwe poort

20160712_202009

De dochter is opgelucht.  Na de teleurstelling van gisteren en de ongerustheid deze voormiddag, mogen we nu opgelucht adem halen.  Om 12uur mocht onze held naar boven en na nog een zachte knuffel liet ik ze diep in slaap weer achter op de operatietafel.  Het alleen terug naar de kamer gaan went nooit.  Je laat je kind achter op een plaats waar je niet wil zijn, ook al weet je dat iedereen alles doet wat hij kan om de operatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.  De dokter had wel meer werk dan hij voorzien had.  De katheter is kunnen blijven zitten, maar hij heeft wel de poort gewisseld.  Blijkbaar was die stuk en lekte ze.  Morgen wordt er nog een nieuwe foto gemaakt om de positie te bepalen om later eventueel te kunnen vergelijken.

Ondertussen is ook de pijn beter onder controle.  Vlak na de operatie bleek ze heel wat pijn te hebben.  Gelukkig bestaat er goede medicatie.

Tijdens het wachten deze middag kon ik genieten van een prachtige lucht.  Zo kon ik wegdromen en even alles vergeten.

20160712_201915

3 gedachten over “een nieuwe poort”

  1. Op mijn duimen mag je altijd blijven rekenen. Hopelijk mag Elselien vlug weer huiswaarts keren, zodat jullie verder kunnen genieten van het samen zijn tijdens de vakantie. Geef haar alvast een dikke knuffel van mij. X

  2. Hier is heel hard geduimd voor Elselien (en voor jouw moederhart ? ), blij te lezen dat het goed gaat.
    Dikke knuffel voor jullie allebei x

  3. Heel veel beterschap en een goed herstel nadien. Het leven is zo oneerlijk ik weet t wel. Lieve Elselien, heel veel mensen duimen voor jouw ?????????? en nog s ????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *