de laatste…

De laatste dag.  De laatste nacht.  Het laatste bezoek.  Nu zit het er echt op.  Hiernet hebben ze nog eens een laatste bloedonderzoek gedaan, maar we gaan er van uit dat alles in orde zal zijn.  Alle kaartjes zijn van de muur (het waren er nu al 230), de kasten zijn leeg, de auto weer vol en de muren kaal.  We zijn er klaar voor.  In de speelzaal hadden ze deze namiddag zelfs een afscheidsfeestje georganiseerd voor de dochter.  Drie maanden in het ziekenhuis vonden ze een feestje waard.  Ze is ook verwend geweest door de juffen van de speelzaal.  Deze middag kreeg ze van hen een hamburger en frietjes van de Quick cadeau.  Haar gezicht straalde toen ze met die zak binnen kwamen.  Ze heeft er van genoten.

IMG_0021

Morgen overlopen we nog eens de medicatie zodat we zeker goed weten wat we wanneer moeten geven.  Het is immers een hele boterham die ze moet krijgen en daar mogen we geen fouten mee maken.

De laatste dag, de laatste nacht, de laatste …

9 gedachten over “de laatste…”

 1. Ik wens jullie ontspanning toe…geen tegenslagen meer, ’t is genoeg geweest. Elselien, doe het goed hé meid! Veel sterkte bij de verdere revalidatie.

 2. Eindelijk geraken jullie daar uit het ziekenhuis. Andere lucht en andere omgeving zullen jullie goed doen. Elselien doet dat daar goed op de revalidatie. Nog een goed herstel!
  Groetjes, Reinhilde.

 3. Wij hopen dat jullie even echt tot rust kunnen komen in Villa Rozenrood. Ik begrijp dat alles tot naald en draad is geregeld en uitgekiend …. het moet dus zeker lukken.
  Ook veel succes aan Elselien voor de komende realidatie! Wij blijven jullie blog volgen …. ook al hoop ik dat jullie ginder ten volle kunnen genieten van elkaar en dus geen tijd hebben om de blog te schrijven … en geen nieuws is goed nieuws!

 4. We zijn er even tussenuit geweest en lezen net dat Elselien eindelijk naar villa Rozenrood mag. Geniet ervan met volle teugen. Het zal jullie deugd doen.

  groetjes uit Tessenderlo

 5. in totaal 3 maanden gewacht op dit bericht
  eind goed al goed
  bad eend veel succes met de revalidatie want ik weet dat je het kan
  you go girl

  ilse mag er ook voor de revalidatie een blog bijgehouden worden
  trotse mede-bad eend
  julie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *