brand

Het moet hier niet veel gekker meer worden.  De dagen zijn zodanig gevuld dat zelfs ik moe begin te worden.  De ochtend startte weer met heel erg misselijk zijn.  Gelukkig gaat het dan tegen een uur of negen weer wat beter zodat Elselien toch nog op tijd klaar raakte om de les Nederlands te volgen via Bednet.  Jammer genoeg was de internetverbinding vandaag niet al te goed en viel de klas steeds weg.  Ondertussen was ook de juf Nederlands van de ziekenhuisschool al binnen gekomen en kon zijn de les afmaken met Elselien.  We moesten ons dan nog haasten om op tijd in het revalidatiecentrum te raken.  Dat was een tocht met hindernissen.  Het begon er mee dat de lift niet bleek te werken en jammer genoeg raak je met een rolwagen niet op een andere manier beneden.  Er zat niets anders op dan even te wachten.  Na een paar telefoontjes was alles opgelost en konden we zakken tot de eerste verdieping.  Daar stond ons echter een enorme verrassing te wachten.  Toen ik de deur naar de gang opende, kwam er een wolk rook ons tegemoet, stond de hele gang vol brandweermannen in vol ornaat en lag er een brandweerslang uitgerold.  Het bleek brandoefening te zijn op de afdeling kinderintensieve zorgen.  Die mannen hebben dan even overlegd en ons begeleid tot op de campusader (de brug/gang tussen enkele heel grote gebouwen)  We waren nog net op tijd in de kinezaal.   Ik liet de echtgenoot weten dat we gered waren door een knappe brandweerman uit een gang vol rook.  Hij vreesde al voor een ramp, maar ik stelde hem dan maar snel gerust 😉

Jammer genoeg was er ook minder leuk nieuws.  Ik merkte gisteren al op dat de dochter wel heel weinig plaste en dat de urine er toch wat troebel uit zag.  Vandaag is er dan een kweek genomen en daar bleek uit dat de vieze beesten ook de weg gevonden hebben naar het UZ Gent.  Onze held heeft weer een urineweginfectie.  Ze had gisteren net de laatste keer antibiotica gekregen en start vandaag alweer met een nieuwe soort.  Ons weekendje naar huis staat op losse schroeven op deze manier.  Hoeveel keer moet ze nu nog pech hebben?

IMG_0056

Maar aangezien het donderdag was, kwamen de cliniclowns Elselien weer opvrolijken.  Samen met Bernadette verzorgde de dochter een mini-optreden op de blokfluit en de lach brak weer door op het donderwolkgezicht.  Nadien werd er nog gekeken naar de film Blinker.  Ook al is hij reeds tien jaar oud, hij blijft grappig.

IMG_0054

Ondertussen schijnt hier na een dag met heel veel regen weer de zon en genieten we nog even van het uitzicht om een lange dag weer af te sluiten.

5 gedachten over “brand”

  1. Amai spannend met die brandweermannen … En een tocht vol hindernissen pff. Ook niet leuk dat die vieze beestjes er weer zijn. Hopelijk toch een weekendje thuis. xxx

  2. Hola een hele boterham wat jullie daar allemaal beleven ,Ilse je kan misschien een boek schrijven stof genoeg .Spijtig dat de lelijke beestjes weer opduiken maar we zullen blijven duimen dat Elselien ze kan overwinnen .Groeten uit laakdal.Ik wacht op een goede mop van Elselien dan kan ik ook nog eens lachen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *