Geveld

Het is een tijdje stil geweest op de blog. Ten huize giraffenvlekjes gebeurde nochtans genoeg, maar…

Een aantal weken geleden mocht de jongste dochter verder herstellen in Villa Rozerood. Daar werd ik, jawel, ikzelf, plots ziek. De laatste twee dagen bracht ik door in de zetel. Zelf naar huis rijden was geen optie, maar gelukkig hebben we een zoon met een rijbewijs. Het verdict van de dokter kwam al snel. Ik had geen griep zoals de rest van de Belgische bevolking, neen, ik deed er meteen een schepje bovenop en ging meteen voor een longontsteking. Als we hier iets doen, doen we het grondig. Na de eerste antibioticakuur volgde een controlefoto die er niet zo goed uit zag en daar volgde nog een antibioticakuur op. Volgende week volgt er nog eens een foto. Hopelijk komt de radioloog dan niet weer persoonlijk zijn bevindingen meedelen. (Of het is om te zeggen dat er niets meer te zien is natuurlijk)

Die longontsteking heeft er wel voor gezorgd dat mijn energielevel tot een historisch dieptepunt is gezakt.  De zorg voor onze prinses loopt immers door. De dokter gaf mij het opbeurende nieuws dat ik er na een maand of drie wel weer bovenop zou zijn…

Gelukkig gaat het met onze held vrij goed. Ze startte terug met school, de wonde is mooi genezen en de pijn valt meestal wel mee. Enkel de darmen blijven moeilijk doen, maar daar zijn de artsen mee bezig.

Nu is het paasvakantie. Behalve de uitstapjes naar het revalidatiecentrum staat er niets op het programma. We doen het rustig aan, op doktersadvies!

7 gedachten over “Geveld”

 1. Veel sterkte, Ilse

  Wij kennen het fenomeen na lange tijd grote zorgen, in versnelling leven en dan terug fijn met de dochter thuis … en wanneer alles weer wat begint te lopen .. komen we tot rust en haalt de lichamelijke “ gezondheid” ons in.
  Ons lichaam laat de remmen los .. en de ene kwaal na de andere treft ons.
  Mama’s mogen echter niet ziek vallen, we kunnen niet …
  Onze trein moet blijven bollen ..

  Typisch niet.

  Lieve Ilse, ik wens je veel beterschap.

 2. Piep
  Wat ben ik blij wat van jullie te horen!
  Niet zo goed van de longonsteking natuurlijk.. l wens je een spoedig herstel toe meid.
  Gelukkig is je princes weer een stuk beter,
  K wens jullie rustige, mooie paasdagen
  Knuf

 3. Ach, ach….. Was natuurlijk wel een keer te verwachten…. Als jullie nu thuis zijn met Pinksteren, wil ik wel graag langskomen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *