beterschap

Het gaat beter, veel beter zelfs.  Nadat ze gisteren bijna een hele dag sliep of gewoon met haar ogen dicht in bed lag, zagen we vandaag al een veel actievere dochter.  Helemaal in orde is het nog niet, maar de antibiotica doet haar werk.  Vandaag was ook de dag waarin ze mee deed aan de studie rond het medicijn dat ze krijgt.  Er is dus maar liefst 5 maal bloed afgenomen via haar poort en één keer moest ze bloed geven via een vingerprik.

Deze namiddag kwamen ook twee vriendinnetjes samen met hun papa op bezoek.  De gezelschapsspelletjes werden boven gehaald en het aantal decibels lag iets hoger dan op een gewone doorsnee dag.  Maar ze hebben plezier gehad en dat is het allervoornaamste.

20160123_171531

Morgen ga ik naar het toneel van Annelies.  Gelukkig heb je vrienden die je uit de nood willen helpen.   Het doet deugd als mensen zo voor je willen inspringen.  Ik ben benieuwd naar de acteerprestaties van kleine grote zus.

 

6 gedachten over “beterschap”

  1. leuk dat iemand bij Elselien kan komen (en dat het weer wat beter gaat) en dat jullie kunnen genieten van het toneel van de zus, die zeker heel blij is dat jullie kunnen komen.

    groetjes,
    Hilde

  2. Een mooie foto met een lachende Elselien altijd fijn om te zien,tof van de vriendinnetjes om langs te komen je ziet dat het haar deugd doet,en nu maar hopen dat de beestjes overwonnen zijn,wij duimen.Ilse geniet van het toneel van Annelies en van het uitstapje ,groeten van Suzanne en Guy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *