Woef miauw

De dochter is op uitstap geweest, met de auto, buiten het ziekenhuis! En ze genoot er van.

Deze ochtend kreeg ze de vraag of ze van dieren houdt en of ze eens naar buiten wil. Onze held was onmiddellijk dolenthousiast.  Om één uur zat ze al klaar te wachten in haar rolstoel en klokslag half twee vertrokken we samen met nog twee andere patiëntjes en hun mama naar het busje, na een kort ritje kwamen we aan bij Villa Samson.

Villa Samson, een huis waar patiënten met huisdieren in contact kunnen komen, is nog niet zo lang geleden naast het ziekenhuis gebouwd. Vandaag is onze prinses hondjes gaan knuffelen en met de poezen gaan spelen.

De dag heeft ze afgesloten met experimenten in de speelzaal. Ze heeft haar neuroloog zo ver gekregen dat ze vanavond ook een vulkaan gaat maken, op haar terras, met veel azijn en bakpoeder. Ik ben benieuwd naar het resultaat…

3 gedachten over “Woef miauw”

  1. Je gaf me vandaag nog uitleg over villa Samson. Zo fijn dat Elselien vandaag kon genieten van het gezelschap van de dieren.

  2. Wou het nog eens vragen … al naar villa Samson geweest ? … is een van de goede doelen die ik financieel en met heel mijn hart steun. Zal wel een leuke ervaring geweest zijn voor Elselien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *