Zwaar

Vragen, twijfel, onrust, angst… het spookt in mijn hoofd en mijn lijf. Onze held heeft het weer moeilijk. Al een aantal maanden zagen we een gestage gewichtstoename, maar de laatste weken en vooral de laatste dagen gaat het snel. Uitzakkende armen en een vochtophoudende rug, borst en billen belemmeren het zitten en bewegen nog meer dan anders. Een zeurende pijn maakt moe. De toediening van vocht, voedsel en medicatie verloopt steeds moeizamer.

Vanuit Villa Rozerood verstuurde ik een mail met een vraag naar hulp en antwoorden. Het hele team rond de dochter sprong er op en er startte een druk overleg. Elf verschillende artsen en verpleegkundigen zijn op zoek naar oorzaken en mogelijke oplossingen. Dank zij de goede zorgen kunnen we nog even blijven in dit warme huis, maar op zeven december rijden we rechtstreeks van de zee naar Brussel voor een hopelijk korte opname. 

Dochterlief heeft nu maar één wens, dat alles wat stabiel blijft en we toch niet vroeger moeten vertrekken. 

Het spookt, en niet alleen in mijn hoofd…

5 gedachten over “Zwaar”

  1. hopelijk bedenkt het team van specialisten een oplossing zodat jullie daar in het warme nest kunnen blijven 🍀🍀🍀
    Lieve groeten, Hilde

  2. RESPECT voor uw niet aflatende inzet en doorzettingsvermogen. U blijft zich maar sterk houden! Uw jongste oogappel is dan ook een gigantische vechter, ook voor haar véél respect… Chapeau!!! Ik kan alleen maar duimen dat u de kracht blijft vinden om dit vol te houden. Ik heb dit jaar zelf een burn-out meegemaakt en vermoed dat u er ook al meermaals erg dichtbij geweest bent, te lezen aan uw verhalen. Ik kan helaas weinig méér doen dan u een hart onder de riem te steken, en ik denk dat Luna regelmatig hetzelfde doet voor uw pracht-dochter. goeie moed en virtuele knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *