wisselvallig

Net zoals het weer is het ook hier ten huize Thys wisselvallig.  De topdagen van het begin van de week werden gevolgd door een paar mindere.  De voorbije twee dagen was de zoon ziek en ook met Elselien gaat het niet zo fantastisch.  De voorbije nachten waren weer dramatisch.  Verschillende keren had ze zo veel last van pijn in haar benen dat ze iemand nodig had om ze te masseren.  Ook de misselijkheid steekt weer meer de kop op.  Daarnaast voelt ze ook opnieuw zeeziek door de duizeligheid.  We gaan het nog even aankijken, maar heel geruststellend is dit toch niet allemaal.

Gelukkig heeft ze de voorgaande uren en dagen nog kunnen nagenieten van alle belevenissen van deze week.  De filmpjes van de Helden worden regelmatig bekeken, op het filmpje van Niels is het nog even wachten.  Woensdag kon ze dan ook haar klasgenoten verrassen met een  boekenpakket van Jommeke en een armbandje van Bring a Smile.  Ook zij konden zo een stukje mee vieren.

We hopen weer maar eens dat alles snel weer wat beter gaat.  Lesley van Bring a Smile had immers nog iets leuks in petto.  Als alles goed gaat kunnen we nog een weekje naar Villa Rozerood voor onze prinses weer onder het mes moet.   Duimen dus maar, zou ik zeggen!

4 gedachten over “wisselvallig”

  1. Als ik dit zo lees, ben ik niet helemaal verbaasd. Het zijn enorm intensieve dagen geweest! Zelfs ik zou ik terugslag daarvan krijgen, want dat heeft gewoon enorm veel energie gekost. Ik ben blij dat Elselien en jullie dit hebben mogen meemaken. Wat raar dat ze weer zo misselijk is. Is alles met de drain goed? En welke operatie moet Elselien nu weer ondergaan? Heel veel sterkte met de voorbereidingen. Ik blijf in gedachten bij jullie! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *