terug

IMG_0080

Deze namiddag keren we terug naar Brussel.  Onze vakantie wordt voorlopig vervroegd stopgezet.  Gisteravond merkten we dat het hoofdkussentje van Elselien wat vuil was geworden en toen we naar haar rug keken, zagen we dat er een wondje was.  Door de wonde heen konden we ook de staaf in haar rug zien zitten.  Chantal is dan maar heel intensief met Brussel beginnen overleggen en doordat het risico op infectie zo groot is, willen ze haar toch wel terug op de kids 2.  De ziekenwagen is geregeld, we zijn al wat aan het inpakken en genieten nu van de laatste uurtjes in de tuin van onze Villa.  Gelukkig hebben we gisteren ook nog een heel fijne dag gehad.  Op de Esplanade in De Panne stonden ene heleboel dieren en daar is onze grote dierenvriend gek van natuurlijk.  Ze aaide een valkuil, knuffelde een puppy, bewonderde minipaardjes, zag schapen ontsnappen en verbaasde zich over de giraffensteltenlopers.  De rest van de dag heeft ze genoten van de tuin terwijl ze in haar bed kon bekomen van alle inspanningen.

IMG_0071

Wij hebben ook genoten van de voorbije drie dagen.  Het is doodjammer dat we weer weg moeten, maar we weten dat we heel erg welkom zijn van zodra het weer beter gaat.  Laat ons duimen dat ze ons hier snel terug zien.

8 gedachten over “terug”

  1. Gelukkig hebben jullie toch al wat samen kunnen genieten. Laat deze tegenslag jullie niet weerhouden om van elkaar te genieten.

    1. Duimen weer omhoog! Hopelijk vlug een goede wondzorg en een veilig gevoel zodat Brussel het uitstapje wordt en Villa Rozerood the place to be.

  2. Ooh hoe spijtig! Louise zei dat Elselien zo blij was dat ze de diertjes zou zien. Gelukkig heeft ze dat toch kunnen meemaken! Veel moed en hopelijk kunnen jullie deze zomer nog eens terug naar de villa!groetjes van Louise en Sandrine

  3. Deze 3 dagen hebben jullie in ieder geval en kan niemand meer afnemen. Jullie tijd komt op een ander moment wel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *