Ontmoeting

Het gebeurt op onverwachte plaatsen op een moment dat je het niet verwacht. Soms ontmoet je mensen die je raken. De voorbije week maakte ik zo kennis met een gezin dat me trof. Het leven was niet zo vriendelijk tegen hen. Ze kregen al stevige klappen en toch straalden ze levenslust uit. Ze hadden plannen en dromen en genoten van wat er kon. 

We hadden urenlange babbels, ernstige gesprekken en heel wat lachverhalen. Deze familie zorgde er voor dat onze even-weg-week een nog mooiere week werd. 

Doorheen de jaren ontmoette ik al veel prachtige mensen en ze hebben allen iets gemeen: ze maken onze wereld zachter, kleurrijker en beter. Dank je wel aan al die toppers.

4 gedachten over “Ontmoeting”

  1. Jij schrijft zo prachtig, je zou al gauw een prachtig levensverhaal kunnen neerpennen. Je blog lees ik met plezier ook al is de achtergrond niet zo leutig. Moed voor jou en Peter en geniet nog van ons zeetje.

  2. Jij/jullie kunnen die maar ont-moeten omdat jullie ook openstaan. Jullie hebben ondanks alles ruimte, ruimte voor wat er echt toe doet. Dankjewel dat je dit met ons deelt. Jouw schrijven is ook een ontmoeting voor mij. Jouw schrijven, jullie leven samen, het treft me telkens hoe jullie echte levenskunst beheersen. Het doet een appèl aan mij.xx

  3. de reacties hierboven zijn zo treffend voor jullie , ik kan er niks aan toevoegen ! Ondanks alles toch zo positief !
    Geniet van jullie verblijf in Villa Rozerood , een warme plek om even tot rust te komen !

    Vele groeten , Moniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *