jojo

Heen en weer, hoog en laag, links en rechts…  Net zoals een jojo gaat onze dochter op en af.  Het ene moment hebben we een doodziek kind dat van ellende niet weet wat ze moet aanvangen en een uurtje later straalt ze en lijkt ze vol energie te zitten.  Ze heeft het hier zelf ook moeilijk mee.  Ondanks haar enorme vechtlust zien we ook nu in Villa Rozerood een intriest meisje.  Gisteren had ze heel wat topmomenten, maar dan merk je de volgende dag dat het weer moeizamer gaat.  Ze wil mee doen met grote zus en een vriendinnetje, maar wordt keihard geconfronteerd met haar niet kunnen.  Gelukkig is hier dan wel altijd een verpleegkundige of vrijwilliger in de buurt die haar betrekt bij het knutselen of een babbeltje heeft met haar.  Het zijn die kleine dingen waar zij haar energie moet uit halen.  We zouden het anders willen dromen, maar de realiteit valt niet te ontlopen.

Vallen en opstaan, steeds opnieuw, gelukkig krijgt ze bij het recht krabbelen zo veel hulp van de talloze mensen rondom haar en moet ze het niet alleen doen.

2 gedachten over “jojo”

 1. Een kind zou zorgeloos en pijnloos moeten kunnen leven, helaas is het Elselien niet gegunt,het maakt me verdrietig en kwaad dat je zo machteloos bent ,Dan denk ik hoe erg moet het dan voor jullie dappere held en haar familie wel niet zijn.
  Toch fijn dat villa rozerood bestaat en er vele mensen zijn die jullie steunen.
  We sturen jullie weer vrachtwagens vol goede moed en geluk
  en laat het weten als we iets kunnen doen voor jullie.
  Dikke knuffels uit laakdal

 2. Blij dat jullie in VR geraakt zijn en dat er doorheen het jojo-gevoel toch nog steeds… al is het maar even… genoten wordt van de kleine, eenvoudige hoogtepuntjes op een dag.
  We duimen voor naast de downs – die we helaas niet kunnen wegtoveren- ook telkens weer voldoende ups zijn voor jullie lieve Elselien en zodoende ook voor jullie xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *