Hoog bezoek

Soms hebben mama’s gekke ideeën, soms hebben mama’s nogal veel fantasie en soms hebben mama’s een beetje lef.  Als die mama’s dan nog samen in de zetel zitten, durven er wel eens maffe dingen gebeuren. Er werden smsjes gestuurd, een mail werd opgesteld. Er werd gelachen en gedroomd.

Deze ochtend kregen die dromen en wensen tot onze verbazing een concretere invulling. De verwachtingen waren hooggespannen. Uitstapjes werden geschrapt, nagels gelakt, mooie kleren aangetrokken en zetels geschikt.

En toen was hij er! De held van onze jongste dochter, het idool van kleine en grote grote zus, diegene waar het liefje fan van is:  Michiel van Steracteur Sterartiest kwam op bezoek in Villa Rozerood, zomaar, omdat hij er zin in had, omdat hij de villa miste, omdat de donderdagen nu wel heel leeg zijn.

Wij ontmoetten een heel warm iemand met een groot hart. Er werd geknuffeld en gepraat in een ongedwongen sfeer.

Dank je wel Michiel. Er ligt er nu eentje hier in bed met een gigantische grijns omdat ze je eindelijk in het echt zag. Je maakte haar en onze dag tot een hoogtepunt van deze vakantie.

8 gedachten over “Hoog bezoek”

 1. Lieve Elselien en co,
  Dikke dank jullie wel voor deze o zo mooie tekst.
  Wij ongelooflijk blij dat we dit voor iedereen die vandaag in VR aanwezig was, konden waarmaken.
  Dikke zoen voor een fantastische meid

  1. Die villa rozerood vind ik al top. Maar deze dag … amai, ik krijg er kippevel van. Gewoon geweldig! Ik neem dit voorbeeld mee naar mijn klas want we starten met thema ‘ dromen’. Ja, alles begint met een droom van die toffe, zotte mama’s voor hun kinderen. Echt super!

 2. Leuke mama’s, geweldig dat ze zoveel voor hun zorgenkind kunnen verwezenlijken. De dromen hebben nu de vrije loop!
  Een zeer mooi begin voor 2018, hopelijk gaat het zo verder!
  Een fantastisch 2018 voor het hele gezin!!!!!

 3. Eerlijk ik zou ook met een grote grijns op mijn gezicht rondlopen als je zulk bezoek krijgt ,tof van Michiel om jullie een bezoekje te brengen en ik ben weer een beetje jaloers.Pietzakken! Maar t’is jullie gegunt hoor.
  Vele kusjes,
  Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *