heel veel plezier

Vandaag heb ik nog eens tranen met tuiten gelachen.  Deze midweek logeer ik met de twee jongste dochters in villa rozerood en zoals ik eerder al eens schreef, kom je daar alleen maar heel fijne mensen tegen.  We zijn hier samen met onder andere het gezin van een klasgenootje van Elselien en deze middag zijn de twee mama’s er met de twee dochters in de rolwagen op uit getrokken.  We hebben plezier gehad, we hebben gelachen om de uitspraken van de dochters en we hebben gegiecheld om de blikken van toevallige passanten als diezelfde twee dochters gek aan het doen waren in hun rolwagen.  Toen we terug in de villa waren, konden we ook nog genieten van de goochelshow van clown Tobi.  Het was ongelooflijk.  Die man speelde het klaar om niet alleen een heel verscheiden groep kinderen te boeien en aan het lachen te brengen, maar ook de ouders werden ongelooflijk betrokken bij zijn optreden.  We hebben zo hard gelachen dat we het bijna in onze broek deden.  Stuk voor stuk genoten we er van om onze kinderen zo te zien genieten en daardoor konden we ook onszelf helemaal laten gaan.

Ik denk dat we vandaag maar weer eens bewezen hebben dat we echt niet zielig zijn of medelijden nodig hebben.  Ook wij kunnen heel veel plezier maken en genieten van het leven en wees er maar zeker van dat we dit hier voor de volle 100% proberen te doen.

2 gedachten over “heel veel plezier”

  1. Ik zal wel zielig alleen thuis zitten, met een spierscheur, jaarplannen maken voor school, vergaderen voor kwb, de was en de plas, …

  2. Ik ben sinds april 2015 vrijwilliger in Villa Rozerood en verblijf hier momenteel in de zomer ook enkele weken als vrijwilliger & jobstudent. Elselien haar naam is hier al gevallen, ze laat hier duidelijk een mooie en diepe indruk na! Zo ben ik op deze blog terecht gekomen. Ik vind het fantastisch hoe jullie de kracht en de moed vinden om er keer op keer voor te gaan. Zeer mooie blog! Veel groetjes aan Elselien, vanuit Villa Rozerood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *