een nieuw jaar

We zijn 2016.  Eindelijk is het jaar 2015 voorbij.  Het was een jaar dat we liefst van al zo snel mogelijk zouden willen vergeten, maar ik vrees dat dit nooit zal lukken.  Het zal het jaar blijven waarin we heel intens hebben geleefd.  Zelfs de voorbije dagen, terwijl we nochtans in villa rozerood waren, verliepen hectisch met nog eens een bezoekje aan het ziekenhuis van Oostende en ook nog eens een (lange) rit naar ons vertrouwde UZ Brussel.   Gelukkig konden we toch terug naar De Panne en hebben we gisteren een fijn feestje gehad met heel veel lieve mensen rondom ons.  De wensen die uitgewisseld werden, gaven wel een dubbel gevoel.  Je wenst iedereen een fijn jaar toe, maar je weet dat je hier allemaal een zorgenkind hebt en net dat feit maakt het leven vaak wat onvoorspelbaar.

We kijken uit naar die 366 dagen die voor ons liggen en hopen en wensen dat het jaar wat rustiger zal verlopen.  Alleen jammer dat we het zelf niet allemaal in de hand hebben.  In elk geval wens ik iedereen een jaar toe met niet te veel zorgen en veel mensen rondom jou die klaar staan als je ze nodig hebt.

Wij gaan nog een paar dagen genieten van  de frisse zeelucht, hopelijk veel zon, de toffe babbels, het leuke gezelschap, de zorg die ons geboden wordt en de fijne omgeving.  We gaan nog wat energie op doen tegen dat we weer naar het UZ vertrekken, zodat we er weer voor een tijdje tegen kunnen.  Ook Elselien geniet ten volle.  Elke dag in bad en steeds je lievelingskostje voorgeschoteld krijgen is echt wel een goede start van een nieuw jaar.  Voor haar zou het elke dag wel vakantie mogen zijn…

6 gedachten over “een nieuw jaar”

  1. hallo Ilse we wensen jullie een jaar met veel liefde en geluk en hopelijk minder zorgen dan 2015.Geniet met volle teugen van jullie vakantie laad de batterijen maar weer op ,zon zee en een beetje hulp bij de verzorging van Elselien en dat komt wel in orde!groetjes uit vorst xxx….

  2. Geniet er ginder maar ten volle van. Jullie hebben het dubbel en dik verdiend ! Hopelijk tot binnenkort in Sint Lodewijk !
    Dikke kus X

  3. Aan alle Thysjes wens ik een zachte lente, een warme zomer , een kleurrijke herfst en een gezellige winter m aar vooral een zalig genieten met elkaar en een vorspoedige verbouwing van het nieuwe huis. Voor mijn metekindje wens ik een jaar met weinig ziekenhuis en veel plezier met de zussen en de vriendinnen
    gelukkig 2016

  4. Geniet er met volle tuigen van. De zeelucht kan wonderen doen maar jammer genoeg kunnen wij dit niet. Hopelijk wordt het een rustiger jaar dan 2015. Ik wens jullie alvast een gelukkig 2016 met natuurlijk het allerbeste voor Elselien. Dat de revalidatie zo gunstig mogelijk mag verlopen en haar beperkingen tot een minimum mogen herleid worden. Veel geluk en speciale groetjes aan Peter!

  5. We wensen jullie heel veel zonnige dagen, warme en liefdevolle momenten, liefst geen tegenvallers meer, maar zoveel mogelijk TOP momenten! Een vlotte vooruitgang met jullie nieuwe huis! Dikke knuffel x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *