feestje

IMG_0118

16 jaar geleden werd onze tweede dochter geboren.  Annelies kwam de wereld opvrolijken met haar blije lach en haar opgewekt humeur.  We beleefden met haar al 16 ongelooflijke jaren.  Dit wilde we ook ene beetje vieren natuurlijk, maar de omstandigheden lenen zich niet echt voor een groot feest.  We hebben er dan maar een klein, maar toch bijzonder feestje van gemaakt.  De echtgenoot is samen met de drie oudsten naar het UZ gekomen.  Annelies had een lekkere brownie gebakken en kaarsjes meegebracht.  Ze heeft dan maar gedaan alsof ze de kaarsjes uitblies, echte vlammetjes zouden hier immers voor een luidruchtig brandalarm gezorgd hebben.  Peter had ook een muzikaal pak gemaakt.  Dat zorgde af en toe voor dolle taferelen.  De slingers vlogen hier door de lucht!  Elselien heeft er van genoten en ik denk dat de rest het ook wel heel fijn vond om nog eens met zes samen te zijn.  Dit is maanden geleden dat dit nog eens gelukt is.

IMG_0122

Voor we feest konden vieren, is er eerst nog een foto gemaakt.  We zijn daarvoor naar radiologie volwassenen getrokken.  Daar hebben ze een toestel dat foto’s van opzij kan maken zonder dat Elselien zelf op haar zij moet gaan liggen.  Dit waren de eerste duidelijke foto’s die ik zag sinds de laatste operatie.  Er zit toch wel heel veel materiaal nu in haar rug.  Het zag er uit als een complete stelling.  Of alles nog in orde is met haar rug, zullen we pas morgen weten.  De dokter moest hem nog vergelijken met vorige beelden.  We zullen maar positief proberen blijven denken.

IMG_0127

Nu slaapt onze kleine prinses.  De dag was druk voor haar.  Hopelijk hebben we een rustige nacht en is ze morgen weer uitgerust voor een nieuwe dag in de speelzaal.

7 gedachten over “feestje”

  1. Schitterend hoe jullie, als gezin, de hechte en warme band bewaren en positief in het leven staan ! Ik geniet mee als ik de foto’s bekijk. Hopelijk hebben die andere foto’s van vandaag ook een positief verslag morgen. Ook van mij proficiat aan de jarige van de dag, Annelies ! x

  2. Ik vermoed dat op de dag dat Jullie alle zes terug samen thuis mogen vertoeven het wel een driedubbel knalfeest wordt met een massa kaarsjes en toeters en bellen 🙂
    Fijn dat jullie deze dag alvast toch bijzonder konden maken voor Annelies! Allemaal samen kunnen en mogen zijn voor velen zo vanzelfsprekend… Maar… Wij weten… T is zo bijzonder!
    Xxx

  3. Oeps te laat maar toch nog een gelukkige verjaardag Annelies , dikke kussen van guy en suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *