weer met sprongen vooruit

Het gaat steeds beter.  Onze poppemie doet het echt goed.  De hele namiddag heeft ze niet in haar bed gelegen.  Ze verkoos het snoezelbed.  Mevrouw weet dus wat ze wil.  De medicatie staat steeds beter op punt en de voorschriften voor de apotheker voor ons weekje vakantie zijn ook reeds gemaakt.

Haar vochtbalans moeten we wel nog wat in het oog houden.  Er gaat blijkbaar meer vocht in dan er uit gaat, maar toch moet ze vocht bij krijgen.  Gelukkig kan dit met weer een ander medicijn ook opgelost worden.  Ik hoop dat ze ons een deftig schema meegeven, want ik kan het zelf soms niet meer volgen.  Het aantal spuitjes met siroopjes is de moeite.

Toch was er vandaag ook een minpuntje.  Elselien start volgend jaar op de middelbare school.  Doordat ze nu in het ziekenhuis ligt, heeft ze het afscheid van de lagere school vanavond gemist.  Dit vond ze wel heel jammer.  Gelukkig heeft ze deze namiddag nog een laatste maal met de klas kunnen babbelen via bednet.  Het afscheid was hartverwarmend.  De aanvraag om volgend jaar te starten is goedgekeurd, dus op 1 september zal ze klaar zijn om weer met een nieuwe klas te beginnen.

Nu tellen we af, nog exact één weekje en we zijn weg.  En als ik de weerberichten mag geloven, zullen we veel buiten kunnen zijn…

3 gedachten over “weer met sprongen vooruit”

  1. In ons gedachten waren jullie erbij !
    We duimen en tellen mee met jullie af en hopen voor jullie op een zalige tijd in VR. Xx

  2. alleen kleine vechtertjes kunnen zulke sprongen vooruit maken proficiat elselien doe zo voort en geniet van de snoezelkamer en van een welverdiende vakantie groetjes suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *