hoop

Het lijkt er eindelijk van te komen.  Er was terug contact met het UZ Gent, er is gebeld met het ziekenfonds voor ziekenwagens, de artsen schakelen een versnelling hoger om de papieren in orde te brengen en dan gaan we vrijdag naar … HUIS.  Jawel, je leest het goed, we gaan naar huis, niet alleen ik , maar ook Elselien mag haar boeltje pakken.  Vrijdagmiddag vertrekken we hier zodat we rond drie uur thuis zijn en pas dinsdagmiddag worden we terug verwacht.  Dan blijven we hier nog tot 11 september en dan trekken we de deur definitief achter ons dicht.  De 14de september worden we immers in ons nieuw buitenverblijf verwacht.  Dan trekken we naar het UZ Gent voor een week of twee.  Ik kan het bijna niet geloven dat het bijna zo ver is.  Ik heb aan Elselien gezegd dat vanaf nu er geen enkele bacterie, virus of schimmel meer welkom is.  Nu moet het echt lukken.

IMG_0002

Het wordt ook tijd dat we weg zijn, de kamer hangt nu echt overvol van de kaartjes.  Er hangen er nu meer dan 300 op de muren en de kasten.  We zullen nog wat werk hebben volgende week om alles er weer af te halen.  Gelukkig mogen ze vrijdag nog blijven hangen.  We gaan ‘in weekend’ zoals ze dat hier zo mooi kunnen zeggen.

Hoera, weer samen met zes!

15 gedachten over “hoop”

 1. Dit begint echt ergens op te lijken Ilse! Laat die beestjes wegblijven! Hoe is het nu met de rugpijnen van Elselien? Wel weer spannend zo! xxx

 2. Wat een schitterend nieuws. Ik zou zeggen, geniet ervan! En euh, kaartjes zullen nog niet stoppen, ik heb er nog op reserve liggen zulle.
  Groetjes,
  Katrien

 3. Hallo ! Super goed nieuws dat hopelijk deze keer staande blijft.
  Ik zie Elselien al glunderen (en de mama natuurlijk ook) zoals deze week met die foto met bednet !
  We duimen dat het deze keer goed gaat.
  Groetjes
  Luc en Rita

 4. Dat is goed nieuws! Hopelijk is het tij nu gekeerd en krijgen jullie geen tegenslagen meer. Jullie hebben meer dan jullie portie gehad. En het mag gezegd: een dikke chapeau voor Elselien en heel het gezin! Niemand kan ook maar inschatten door welke hel jullie reeds gegaan zijn! En nu op naar de tunnel van het geluk! Geniet ervan !

 5. PROFICIAT PROFICIAT PROFICIAT !!!! Ik ben zoooooooooooooo blij voor je !!!!!!!!!!!!
  ELSELIENTJE, ik stuur je een welgemeend ZOENTJE????

 6. Geweldig nieuws jullie mogen naar huis ,laat die smerige beestjes maar ver van jullie blijven of ze krijgen met mij te doen!!!Geniet van het weekend met jullie ZESSEN véél plezier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *