Goed

Mensen vragen me de laatste weken vaak hoe het nu gaat met dochterlief. Ik antwoord dan vaak zonder nadenken dat het wel goed gaat. En onmiddellijk nadien realiseer ik mij dat dit nu net niet het juiste antwoord is. De voorbije dagen deden we weer ons best om een nieuwe buikinfectie onder controle te krijgen. Vorig weekend mocht de rechterknie eens onder de scanner omdat een vreemde krak voor nogal veel pijn zorgde. De beelden toonden trouwens heel dun breekbaar kraakbeen en een hoop neurofibromen. Verschillende bloed-, urine- en etterkweken toonden steeds dezelfde vieze beesten, maar blijven nog onder controle. Onze prinses heeft ook heel wat slaap nodig, dus de middagdutjes zijn onmisbaar. Er was heel wat overleg met het palliatief thuiszorgteam, de kinesist, de huisarts en de thuisverpleging en daarnaast was er de zoektocht naar een betaalbare nieuwe rolstoel of buggy voor onze schat (inderdaad, nog altijd, maar ondertussen hebben we iets gevonden). 

Maar hoe gaat het nu met onze prinses? Laat het ons maar gewoon op goed houden. Goed genoeg voor ons, we zagen het al veel slechter. Natuurlijk hadden we het liever nog veel beter gehad, maar voor nu vinden we goed, goed genoeg.

4 gedachten over “Goed”

  1. Soms is het woord goed voldoende om een hele lading te dekken en vermoeiende vragen en uitleg te vermijden.
    Het gaat altijd “zo goed mogelijk”…
    Dikke knuffel voor jullie allen 🍀

  2. Ook wij zouden willen dat het zoveel beter zou zijn, maar zijn samen met jullie blij met ‘goed genoeg’ xxx

  3. Ook wij zijn blij samen met jullie met goed genoeg en hopen dat het terug wat beter mag gaan. Dikke knuffels voor jullie allemaal.
    Groetjes 😘😘😘

  4. dikke knuffel aan jullie lieve prinses , maar natuurlijk ook aan jullie allemaal !! Lieve groeten, Moniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *