gevonden!

De kogel is door de kerk.  Vandaag is beslist dat we verhuizen naar Mespelare.  De meeste lezers vragen zich nu waarschijnlijk af waar dat in hemelsnaam ligt!  Heel eenvoudig, het is de kleinste deelgemeente van Dendermonde en dat kleinste mag je heel letterlijk nemen.  Mespelare bestaat uit zes straten, een kerk, een kapper annex schoonheidssalon en twee cafés.  In dat kleine dorpje vonden wij een voormalige boerderij.  Het woonhuis hangt vast aan de stal en de schuur en daardoor is er meer dan genoeg plaats om er van te maken wat we nodig hebben. Het zal alleen nog heel wat sloop- en opbouwwerk nodig hebben voor het helemaal wordt wat we wensen.  Onze kinderen zijn in elk geval al heel enthousiast.  Een tuin waar er eentje eindelijk voor groentenboer kan spelen, een tuin waar de twee kippen in passen waar enkele dochters al jaren hardop van dromen, een tuin waar het konijn waar dochter drie al héél lang op wacht een hokje kan krijgen.  En voor Peter en mij een huis waar we niet meer over elkaars voeten struikelen, een huis met plaats voor een stikmachine en een computer, een huis waar de woonkamer weer gewoon woonkamer kan zijn.

Nu is het nog wachten tot we de sleutels hebben, de architect een plan heeft getekend, we kunnen afbreken, de werkmannen komen werken en wij kunnen verhuizen.  Tot dan zal het hier behelpen zijn, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die er voor zorgen dat het blijft lukken.

Vannacht zullen we weer eens dromen van …

9 gedachten over “gevonden!”

  1. SUPER !!! Mooie dromen, bezig zijn met plannen ontwerpen, samen van dat huis JULLIE thuis maken. Ik wens jullie samen héél veel creativiteit ! X

  2. wat super goed Gefeliciteerd,heel veel suc6 en toi toi met verbouwen!!!Maak er wat moois van!groetjes uit Elsloo.

  3. Proficiat met jullie nieuwe woning. Het zal een hele aanpassing worden van een stadsomgeving naar de boeren buiten.
    Ik ken Mespelare zeer goed, ’t is “belle sas” maar over en dan lonkt de mooie kerktoren “klok, appel, peer”. Een van de mooist bewaarde schandpalen pronkt ook nog voor de kerk. ’t is daar dus braaf te zijn…..Natuurlijk nog heel wat werk voor de boeg maar het wordt zeker een pareltje.
    Hopelijk is Peter een handige Harry!!!Groetjes voor het hele gezin!

  4. Goed nieuws! Ik wist niet dat jullie al zo ver waren met het zoeken van een huis. Geweldig! Op naar kippetjes etc.

  5. Fijn dat jullie een huis gevonden hebben en dan nog wel op de boerenbuiten ,leuk voor de kinderen en de toekomstige dieren! Hulp nodig bij de verbouwingen laat het ons weten en we komen helpen !Nog een dikke proficiat en maak er een pareltje van.Groeten van Guy en Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *