Feest

2020 was een bewogen jaar. En toch is het een jaar om nooit te vergeten. Het was een jaar vol fijne en minder fijne verrassingen. Het jaar liet ons talloze warme mensen ontmoeten en vaak zagen we hoe mooi vrienden en familie het leven kunnen inkleuren ook al was de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten een pak beperkter geworden. 

We sloten 2020 af met een ziekenhuispassage, maar dank zij de ongelooflijke inzet van een heel team mogen we de overgang naar 2021 samen thuis vieren. 

2021 ligt voor ons met 365 witte bladzijden. We dromen voor iedereen dat die pagina’s vol raken met mooie verhalen en kleurrijke tekeningen, met belevenissen waar je weemoedig kan op terugblikken en foto’s van verrassende momenten.  We wensen iedereen een jaar waarin je kan relativeren en je voor elk probleem een oplossing vindt.  Maak er met zijn allen een onvergetelijk jaar en vooral, omhels het leven en geniet.

6 gedachten over “Feest”

  1. Ik omhels vanavond in gedachten jullie dappere meid. Alvast een dikke smakkerd voor 2021 voor jullie allemaal

  2. geniet van deze avond, de laatste van 2020 !
    bedankt voor jullie mooie wensen , we wensen jullie ook het allermooiste toe voor 2021 !

  3. Ongelooflijk hoe jullie 2020 begonnen en afronden en doorspartelden op ongelooflijke wilskracht en met onwaarschijnlijke moed! We wensen jullie voor 2021 betere bladzijden en mooiere hoofdstukken om aaneen te rijgen vol liefde en momenten om te koesteren!
    Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *