regelen

Morgen mogen we naar huis.  De dokters vinden dat ze thuis even goed kan herstellen als in het ziekenhuis.  Naar huis gaan is echter niet gewoon de valies inpakken en vertrekken.  Er moet heel wat geregeld worden.  Daar zijn de artsen en de verpleegsters nu mee bezig.  De voeding moet klaar zijn om mee te nemen, alle spuitjes en bijhorende naalden horen in de zakken te zitten, de medicatievoorschriften dienen aangevuld te worden, we moeten kijken of we nog wel voldoende medicatie hebben om het weekend door te komen.  Vake dient gewaarschuwd te worden dat hij morgenvoormiddag taxichauffeur mag spelen en alle artsen willen nog gauw eens binnen springen bij onze held.

Die held voelt zich vandaag een beetje moe.  Ze is al naar de speelzaal geweest, maar na een uurtje was haar kaarsje al uit.   Terug op de kamer wou ze enkel nog in bed liggen.  Ze heeft een paar hapjes lasagne gegeten, maar het was al snel genoeg.  Zelfs de televisie moest af.  Nu slaapt ze alweer.  Maar eigenlijk is dit niet verwonderlijk.  Als je ’s avonds nog tot half 11 naar K3 wil kijken, heb je de volgende dag wel wat slaap in te halen.  (Waar haalt VTM het ook uit om dat op zo een laat uur uit te zenden!)

Straks kan ze nog even naar de speelzaal.  Het zal haar deugd doen om haar gedachten nog eens te verzetten.

2 gedachten over “regelen”

  1. Ik word al moe als ik lees wat Elselien en jullie allemaal mee moeten maken. Laat staan als je het allemaal ook nog eens moet ondergaan! Fijn, naar huis!!!! Hopelijk gaat het wat betreft de misselijkheid al snel een stuk beter.xxxx

  2. Idd K3 om 22.30 is K3Z (zot) ipv K3. Lieve Elselien, kijk eens aan wat voor wateRS je al doorzwommen hebt. Jij bent een heel sterk persoon meid, want enkel de sterkste doorzwemmen zo diepe waters (dat hebben ze mij toch verteld) en dat kan wel zijn, want wie kan aan wat jij al hebt meegemaakt??? Ik ben zo fier op je meisje, had ik ook maar dat doorzettingsvermogen, die kracht. Je bent TOP. Ik hoop dat wij elkaar ooit s zullen ontmoeten (hoewel ik denk dat dat onmogelijk is) kzou met je willen babbelen, je om raad vragen, ookal ben ik al 35, ik heb die kracht niet X dikke kus X meid X ? ? ? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *