schoenperikelen

Er was eens een meisje dat hield van schoenen.  Ze had laarsjes, teenslippers, sandalen, schoenen met veters en schoenen met een riempje.  Ze had sneeuwlaarzen en crocs, ze hield nog het meest van ballerina’s in felle kleurtjes en ze was gek op rode laklederen hakschoentjes.  En toen, droeg dat meisje plots spalken aan haar frèle voetjes.  De smalle voetjes werden heel brede voeten die plots twee maten groter waren geworden.  Geen enkel paar van haar vele schoenen pasten nog en dat vond dat meisje toch wel heel jammer.

Vol enthousiasme begon dat meisje samen met haar moeke de schoenwinkels af te schuimen, maar de teleurstelling werd steeds groter.  Niets past rond die grote voeten.  Tot ze een paar blauwe Teva-sandalen spotte.  Die zijn breed en mooi en het meisje was verkocht.  Een paar maanden later werd haar schoenenrek nog wat meer gevuld met een paar Woody-pantoffels.  Ondertussen is het buiten geen zomer meer.  Sandalen ogen een beetje gek nu en als het regent zijn ze net zoals de pantoffels ook al geen goed idee.  Gelukkig had de mama van een vriendinnetje haar al gewezen waar je schoenen kon vinden en samen met v!go kon ze beginnen kiezen.  De keuze was beperkt, maar toen gisteren haar nieuwe schoenen gebracht werden, straalde ze.

IMG_0039

En de grote zus?  Die wil ook zo een blitse!

6 gedachten over “schoenperikelen”

  1. Leuke glitterschoenen, echt iets voor meisjes.
    Dit zijn, denk ik, schoenen die speciaal op maat worden gemaakt, goedkoop zal dit niet zijn. Hopelijk past de mutualiteit wat bij.
    Vele groetjes aan Peter.

  2. Het is natuurlijk moeiijk als je ”speciaal” schoenen moet dragen. Maar super tif als je iets mooi vind,

  3. Blitse schoenen hoor ik wist niet dat vigo ook schoenen verkocht,ik zal eens uitkijken of ze hier in de buurt verkocht worden,maar dan wel schoenen voor een wat oudere dame spijtig genoeg !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *