En er terug uit…

De kogel is door de kerk.  Op donderdag 1 maart wordt ons meisje nog maar eens aan haar rug geoppereerd.  De enige manier om te proberen de drukwonde op haar rug te laten verdwijnen, is om wat materiaal weg te halen.  Vandaag konden we bij de orthopedisch chirurg terecht en hij liet heel duidelijk zien op de foto wat hij zou wegnemen.  Hij gaf ook eerlijk toe dat hij niet wist hoe vlot het zou gaan.  In optimale omstandigheden is ze een uur of drie weg, blijft ze één nachtje op iz en kan ze nadien naar huis.  We weten echter allemaal dat de omstandigheden bij onze prinses niet zo optimaal zijn.  We weten dus wel wanneer we kids 2 zullen binnen gaan, maar wanneer we weer vertrekken, dat is koffiedik kijken.

Twee maart valt in de krokusvakantie, we passen onze plannen dus weer maar eens aan.  Ons weekje Villa Rozerood  wordt opnieuw (het begint een gewoonte te worden) een paar dagen Villa UZ.  Een geluk dat we zo flexibel zijn…

6 gedachten over “En er terug uit…”

  1. We hopen met jullie mee dat deze operatie de pijnlijke doorligwonden kan verhelpen.
    Flexibel zijn jullie zeker. Maar ook taai! vol vertrouwen en liefdevol!

  2. Wat spannend weer allemaal! Ik hoop echt dat het nu eens voorspoedig mag gaan….. Tegen die tijd mogen jullie toch ook het nieuwe huis betrekken?

    Hoe is Elselien hieronder?

  3. Hopelijk loopt alles deze keer goed af en gaat het daarna weer stukken beter met die toffe meid van jullie!
    Veel moed!

  4. We hopen dat het dik in orde komt. jammer voor de paar dagjes vakantie maar nadien zullen ze nog zo mooi zijn. We denken aan jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *