weer geen school

Onze held is een beetje triest wakker geworden.  Vandaag is het weer woensdag en woensdag is de dag dat ze terug naar school mag.  Toen ze begin januari haar klasgenoten voor het eerst echt zag, was ze zo gelukkig.  Ze keek er naar uit om ze vanaf dan weer elke week te zien.  Het lijkt echter maar niet te lukken.  Dit is al de derde week dat ze er niet zal zijn.  Ze vindt het niet eerlijk.  Elselien wil zo graag naar school.

Vorige week had ik een gesprek met de neuroloog.  We zijn samen tot de vaststelling gekomen dat we voor de dochter met prioriteiten moeten gaan werken eens ze thuis is.  Het belangrijkste punt is dat ze weer de blije Elselien wordt van vroeger.  De begeleiding van de psychologe zal dan ook moeten opgedreven worden.  Daarnaast is het minstens even belangrijk dat ze weer naar school kan.  De woensdagvoormiddagen worden dus heilig.  Vanaf nu geen doktersbezoeken meer op die moment, geen revalidatie, geen pasbeurten bij V!go, geen afspraken…  Enkel nog school.

Nu is het enkel nog te hopen dat de gezondheid niet te veel roet in het eten strooit.  Zij kijkt in elk geval al uit naar de lessen volgende week.

3 gedachten over “weer geen school”

  1. Troost haar heel hard van ons!
    We duimen dat ze volgende woensdag er wel kan zijn en hopelijk zal Marieke er dan ook zijn x

  2. Goede besluiten! Thim mist school ook enorm. Wij gaan ook voor schoolgang, al is het maar 1 vast moment in de week. Het is zo belangrijk om ergens naar uit te kunnen kijken! Dan die draadjes er nog uit EN juiste darmmedicatie. Hoe is het nu met de blaas? Hoe kan het dat er elke keer beestjes zitten? Soms kan ik er met mijn hoofd niet helemaal bij!
    Sterkte maar weer en op naar het weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *