1 september

15 is onze held ondertussen. Al 15 keer maakte ze een 1ste september mee, maar in die jaren is dit zowel voor haar als voor mij de meest bijzondere.

Een half uur geleden zette ik ze af op haar nieuwe school, in een nieuwe klas met 23 nieuwe gezichten die haar nieuwsgierig aankeken.  Ze heeft zo uitgekeken naar deze dag.  Voor haar kon de maand augustus niet snel genoeg voorbij gaan. Het is nochtans een enorme sprong in het onbekende na drie jaar amper naar school kunnen gaan.

De school is er klaar voor: de hellende vlakken liggen aan elke deur, bednet staat in de klas, de leerkrachten zijn op de hoogte na de klassenraad waar ik de dochter mocht voorstellen en vlak voor de deur werd er zelfs een parkeerplaats gemaakt zodat we haar steeds kunnen brengen en halen.

Om twaalf uur mag ze terug opgehaald worden.  Hopelijk komt ze naar huis met een hart vol hoop, een hoofd vol verhalen en een nog even grote stralende glimlach.

8 gedachten over “1 september”

 1. Toi toi toi voor onze 15 jarige held, in de nieuwe school.
  We wensen je fijne leerkrachten en een hoop nieuwe vriendinnen.

 2. Wat een spannende dag voor jullie allemaal, maar meest van al voor Elselien. Ik hoop dat het een stralende start was van een fijn schooljaar. Groetjes, Hilde

 3. Hopelijk heeft ze kunnen genieten van deze 1ste schooldag Een hele uitdaging voor haar en een heel fijn schooljaartoegewenst! Groetjes Inge

 4. De eerste schooldag is ondertussen achter de rug, de eerste verhalen dus ook. Heel veel succes !!!!

 5. Heel veel succes in je nieuwe school. Je bent een pientere meid , de lessen zullen zeker vlot verlopen. Het allerbeste voor 2017-2018!!!!!!

 6. Hoop zo op het beste! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik duim mee dat het een beter schooljaar mag worden!
  xxx

 7. Maak er een mooie en succesvolle ervaring van, Elselien. Je toffe en liefdevolle ouders en familie zullen je zeker steunen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *