Team

Momenteel is het grote doel dochterlief uit het ziekenhuis krijgen. Daarvoor wordt een heel team gemobiliseerd. Vandaag was er een groot overleg met huisarts, thuisverpleging, beide palliatieve teams, de psychologe, de neurologe en ikzelf. Er werden dingen doorgesproken en afgesproken. Telefoonnummers en mailadressen werden verder uitgewisseld en alles kwam op papier te staan. Nu is het de beurt aan de volgende stap.

Zodra onze held haar lichaam het aan kan, de vochtbalans in orde is en de medicatie op punt staat, gaat ze richting huis. De artsen hopen dat dit tegen dinsdag of woensdag zal zijn. Lukt het toch niet, dan schuift alles op naar de maandag er op en mag ze rechtstreeks naar Villa Rozerood. Daar wordt alles al klaargemaakt om ons en hun prinsesje te vertroetelen en in de watten te leggen.

De ziekenwagen wordt geregeld, de afspraken zijn rond. Heel langzaam beginnen we weer wat te hopen op nog wat tijd samen.

7 gedachten over “Team”

  1. Ik sluit me helemaal aan bij wat Suzanne en Annick schrijven. Ook ik brand een kaarsje voor een mooie tijd samen , ja minstens. xx

  2. Bij mij zal er ook een kaarsje branden. Ik lees tussen de lijnen door nog zoveel andere dingen. Tijd samen is nu het allerbelangrijkste, naast dan een held die voldoende herstelt om er volop van te kunnen genieten.

  3. Hopelijk lukt het en kunnen jullie in Elseliens en jullie vertrouwde omgeving samen van een van warme tijd genieten.
    Dat jullie haar zullen vertroetelen en in de watten leggen daar twijfelen we geen minuut aan , dat doen jullie al zolang en Elselien weet dat wel te aprecieren/ hopelijk lukt het en gaat het herstel vooruit zodat jullie droom uitkomt.Geef haar een dikke kus en aan iedereen nogmaals proficiat voor jullie geweldige inzet en veel moed en sterkte toegewenst!

  4. Amai, het zullen nogal wat kaarsjes worden want ik brand er ook regellatig eentje!!!! 😉 Wel, of het nu dindag,woensdag of volgende maandag wordt …. de mooie voorutzichten zijn er. En dat genieten zal worden, dat staat als een paal boven water. We gunnen het jullie zo hard en wensen jullie een formidabel verblijf . Dikke knuffels 💝

  5. Tof, mooie vooruitzichten in het verschiet, het is jullie van harte gegund. Geniet van de mooie momenten samen, thuis of in villa rozerood. Veel moed aan het hele gezin. 😉👩‍⚕️👍🙌🕯🌊🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *