de stoel

Het was een bijzondere dag vandaag voor onze dappere meid.  Deze ochtend maakte ze de reis van intensieve zorgen naar kids 2.  Dit was echter niet de enige grote stap, aangezien ze nu een echte kamer heeft en er ook meer plaats is, had de kinesist ons gevraagd om haar stoel van thuis mee te brengen.  De stoel die wij hebben is een enorm gesofisticeerd ding.  Hij is verstelbaar in de hoogte, breedte, diepte, en elke andere richting die je maar kan bedenken.  Deze namiddag heeft onze juffrouw dus voor het eerst in een hele maand rechtop gezeten.  Er waren maar liefst 5 (!) personen nodig om haar te installeren.  Tien lange minuten heeft ze het moeten volhouden.  De eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat het geen groot succes was.  Elselien had zowat in elke spier in haar lijfje pijn.  Wat wil je na vier weken platte rust.  Ze heeft nadien dan ook een paar uur moeten recupereren.   De eerste stap is echter gezet.  Morgen moet ze terug even zitten en hopelijk gaat het elke dag een beetje beter.  Ook V!go is al op de hoogte.   Die komen volgende week langs om de maat op te nemen voor een nieuwe rugschelp voor haar rolstoel.  De oude past niet meer  🙂  Dan wordt ze ook weer mobieler en kan ze de wereld weer wat meer ontdekken.

9 gedachten over “de stoel”

 1. De vooruitgang die Elselien de laatste dagen maakt is ongelooflijk ! Wij hebben onze kaars vandaag speciaal laten branden voor de verhuis van Elselien en voor het positieve verloop ! De sfeer in de klas was héél ‘happy’ en dat allemaal dank zij jou, Elselien !

 2. zo te horen volgen de positieve dingen elkaar sneller en sneller op. Elselien je bent een echte kanjer, chapeau!!!

  groeten,

  Sabine en Dirk

 3. de weg is waarschijnlijk nog lang, maar ieder positief bericht dat we lezen is voor Elselien en ook voor jullie een grote stap voorwaarts.
  Zij is zo dapper!!! “Davantage” zou Vincentius zeggen.

 4. Ongelofelijk hoeveel moed en kracht er van Elselien en van jullie uitgaat ! Ik ben veelal sprakeloos na het lezen van elk bericht.
  dikke chapeau voor jullie allen, onze kaarsen blijven branden !!!
  Ingrid en familie

 5. Wat een fantastisch nieuws! We leven echt met jullie mee. Ongelooflijk! We zijn heel blij voor jullie allemaal!
  Hier hangen volgende week de examens in de lucht maar daarna horen jullie zeker van ons! Nog heel veel sterkte en moed. Doe zo verder!
  groetjes van Katja en Laura

 6. Goed nieuws! Op korte tijd vele stappen in de goede richting. Proficiat Elselien. Ook een dikke duim voor de examens van Thomas en de grote zussen.

 7. Namens het IPV team van Sint-Lodewijk : twee dikke duimen omhoog voor Elselien en heel veel groeten.
  Susan en Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *