terug IZ

Ze is terug op IZ.  Dokter Klaar speelde liever op zeker.  Ik had het eigenlijk ook wel al een beetje zien aankomen.  Haar koortspieken waren te hoog en ze was echt wel heel erg ziek.  Ze hadden haar op kids 2 al aan de monitor gehangen om op te volgen, maar hier heb je natuurlijk maar 2 verpleegkundigen voor een hele gang terwijl je op IZ 2 verpleegkundigen hebt voor 3 kinderen.  Daar kunnen ze haar voortdurend in het oog houden en ook de dokter is veel sneller beschikbaar.

Nu is het duimen dat de sepsis niet doorzet, dan kan ze snel terug naar haar kamertje op kids 2.  De kaarsjes en de duimen mogen weer overuren beginnen draaien.  Ze heeft ze nodig (en wij eigenlijk ook wel een klein beetje…)

6 gedachten over “terug IZ”

  1. Verdorie toch… Ja voelde het ook aankomen in je vorig berichtje, maar een mens hoopt toch he…
    Hopelijk krijgen ze alles snel weer wat onder controle… Pfff… Ze heeft nu echt wel genoeg doorgemaakt en jullie ook xx

  2. Oh neen, je vorige berichtje liet het al vermoeden. De kaarsje en duimen zijn weer aan het werk gezet. Hou er de moed in!

  3. (……..vloek) nu ging het zo goed met elselien en nu dit weer arme meid onze duimen gaan weer omhoog en de kaars steek ik terug aan en dan maar hopen dat ze weer vlug naar haar kamertje mag en elselien kennende zou dat wel eens vlug kunnen gaan,veel sterkte voor het ganse gezin suzanne guy

  4. Dat is dikke pech. Mijn kaars zat nog niet opgeborgen, dus ik zet ze bij deze dan ook terug aan het werk. Maar ik geloof erin dat Elselien terug zal vechten om zo snel mogelijk naar haar kamertje terug te kunnen komen. Heel veel moed aan jullie allen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *