school en zo

Wat een dag.  Elselien ligt alweer een half uur te slapen.  Ze had dan ook een heel druk programma.  Deze ochtend hebben we geprobeerd om Bednet in te schakelen, maar jammer genoeg werd haar paswoord niet meer aanvaard.  Tegen dat dit in orde was, bleek ook de klas een probleem te hebben bij het inloggen.   En net op het moment dat de leerkracht hiervoor belde, was ook de juf van de ziekenhuisschool hier om Franse les te geven.  Voor Bednet plannen we morgen een nieuwe poging en ook de ziekenhuisjuf komt weer langs.  Schoolgaan en leren is dus eindelijk echt uit de startblokken geschoten.

Deze namiddag moest de dochter dan nog gaan revalideren en ook daar was het hard werken in de kiné.  Ze heeft voor het eerst in een statafel gelegen.  Dit was een hele bijzondere ervaring voor haar.  Tot nu toe zat ze steeds in haar stoel of lag ze in bed en dan zie je de wereld toch wel uit een ander perspectief.  De rolwagen zal trouwens eindelijk in orde geraken.  Donderdag is haar tafelblad er!

Aangezien het vandaag dinsdag is, moest ook de naald van haar poort herprikt worden.  Dit ging natuurlijk weer niet vanzelf.  Na twee pogingen werd er besloten om Kalinox (=lachgas) te gebruiken en een verpleegster van “het vijfde” te laten komen.  Die zijn het wat meer gewoon om poorten aan te prikken (Dit is de onco-afdeling) en gelukkig zat de naald dan wel van de eerste keer goed.   Ze heeft ook weer een nieuw mopje geleerd van de verpleegster nadat zij haar mop van Pinterklaas nog eens verteld had:  het is lang en doet de afwas:  een girafwasborstel!  Hoe flauwer de mop, hoe harder ze moest lachen…

5 gedachten over “school en zo”

  1. Blij dat de verpleegkundige van onze verdieping (5de) Elselien kon helpen. Hopelijk raakt ze snel uit de startblokken voor school en gaat de revalidatie de goede richting uit. Groetjes vanwege Tinne en familie

  2. Na al dat harde werk mag er gerust worden
    Hopelijk komt alles in orde met bednet zodat ze de vriendinnetjes van ’tschool ook eens ziet
    Zachte dromen en een goede nachtrust!!!

  3. Zo te lezen heeft de dochter een druk programma ,je zou voor minder moe worden.Gelukkig kan ze toch weer mopjes vertellen.Veel succes met bednet en de revalidatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *