op stap

Het is gelukt!  Klokslag negen uur is de echtgenoot ons komen ophalen uit het kinderziekenhuis en zijn we richting Antwerpen gereden, uitgezwaaid door de verpleegsters en een andere mama.

Gelukkig is het op een zaterdagochtend niet al te druk op de baan.  We zijn dus vlot in Merksem geraakt.  De dochter was een beetje zenuwachtig en héél blij dat we er waren.  De ontvangst was trouwens top.  De hekken rond de ingang werden voor mevrouw met haar grote rolwagen opzij gezet, er werd even een ingangsdeur vrij gemaakt en zo konden we binnen.  Jammer genoeg waren ze dan wel vergeten zeggen dat we absoluut niet de oranje pijlen mochten volgen zoals op ons ticket stond, maar dat we naar de EHBO moesten.  Elselien is dus met die grote kar door de mensenmassa geslalomd, maar aangezien iedereen blij was dat ze naar K3 kwamen, werd er ook opmerkelijk weinig gemopperd of scheef gekeken.  Eens aan de deur werd ons dan duidelijk gemaakt dat we helemaal terug naar de andere kant moesten.  Gelukkig heeft toen iemand van de security ons door de massa geloodst.  De rode kruismedewerker bracht ons met de lift naar boven en Elselien kreeg de beste rolstoelplaats toegewezen (met dank aan die grote rolwagen).

20160116_110941

Het concert zelf was echt knap.  Ik heb genoten van de show, ik genoot van de lach op het gezicht van Elselien, ik genoot van haar enthousiasme.  Zijzelf vond wanneer de oude en de nieuwe K3 samen zongen het mooist en ik kan haar daar alleen maar in bijtreden.  Jammer genoeg kreeg onze held het tegen het einde toch weer moeilijk.  Op zo een moment merk je weer hoe zwaar ze het heeft.  Toch vond ze het ook heel jammer dat zij niet tot aan het podium kon zoals alle andere mensen om eens dicht bij de drie meisjes te komen.

20160116_112547

Na het optreden zijn we door een achterpoortje weer naar buiten geholpen en konden we vake gaan oppikken bij de opa en oma in Berchem.  De rest van de dag heeft ze in bed gelegen, blij dat ze weer thuis was en nagenietend van haar uitstap.

20160116_121142

6 gedachten over “op stap”

  1. Ik ben weer zo blij voor onze kanjer, ik hoop da ons Elselien nog van veel zaken zal kunnen nagenieten en blijven genieten

  2. Wat leuk voor Elselien dat ze dit heeft kunnen meemaken ! Dit betekent zeker weer extra energie om er verder tegenaan te gaan !

  3. Fijn dat er zo genoten werd; jullie verdienen dat meer dan wie ook.
    Wens jullie heel veel moed voor de vele beproevingen waar jullie weer voor staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *