onzeker

We zijn weer op de kamer aan het wachten.  Weer maar eens onzeker afwachten wat de resultaten nu weer zullen zijn.

Deze ochtend mochten we oom negen uur nog niet binnen.  Ze waren druk in de weer met onze dochter.  Enige tijd later kwam een verpleegster ons al op de hoogte stellen dat ze het weer heel moeilijk had.  Haar bloeddruk viel steeds bijna weg en werd dan plots heel hoog.  Het was ongelooflijk spannend en zwaar voor haar.  Nu is ze weer wat rustiger, maar de term kritiek maar stabiel wordt op dit moment niet echt gebruikt.  De kindercardioloog heeft toen een echo van haar hart gemaakt, maar daaruit bleek dat met het hart op zich niets mis is.  De enige verklaring die ze nu nog hebben, is dat er iets in de hersenen de boel ontregelt.  Op dit moment maken ze een CT-scan.   Ik kan jullie verzekeren dat het een indrukwekkende verhuis was naar de CT.  Alle pompen, beademing, en alle draden en buizen moesten mee.  Het zal dus wel even duren voor ze straks weer geïnstalleerd is.

Bij de controle van de reflexen, toonde haar linkerbeen echter wel een heel kleine spiersamentrekking.  Dit geeft ons toch een sprankeltje hoop.  Het blijft echter heel delicaat.

6 gedachten over “onzeker”

 1. Knap dat jullie zich optrekken aan de lichtpuntjes !!! Maar je weet bij te weinig licht is de code bellen ! xx

 2. Lieve Elselien en familie,

  Ook hier staan de duimen recht, branden de kaarsjes volop en zijn mijn gedachten bij jullie. Volhouden, meid! Als ik lees hoe sterk jij bent, Elselien, dan geloof ik er in dat jij wonderen kan verzetten, wondertje.

  Liefs
  juf Lise (TOAH)

 3. Wij denken veel aan Elselien en jullie, en duimen dan ook heel erg mee!!
  Hou jullie taai!
  Veel liefs x

 4. Wij leven met jullie mee en nemen haar zeker mee op in ons dagelijks gebed. De hoop niet opgeven maar samen blijven vechten!

 5. Lieve familie,wij denken meerdere keren per dag aan jullie en duimen en hopen en geven jullie kracht om het vol te kunnen houden. Bijzonder voor Elselien op de eerste plaats en dan voor jullie allemaal!Hou vol en vecht verder,geef de moed niet op!!! Het komt goed met jullie zeer sterke meid, wij vechten zeker met jullie mee.Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *