Nieuwjaar

Gisteren sloten we 2018 af met een ziekenhuisbezoek en een rustige avond thuis. Even was het nog spannend of we weer huiswaarts zouden mogen, maar een controlebloedafname en een longfoto sloten een longontsteking bij de zieke dochter uit en zo konden we toch genieten van de hapjes, spelletjes en het samen thuis zijn. We laten het jaar achter ons met gemengde gevoelens. Prachtige momenten zoals de zestiende verjaardag van onze held of fantastische uittappen, wisselden af met lange ziekenhuisopnames, een auto-ongeluk en vervelende infecties.

De nacht bracht een nieuw jaar. 2019 heeft nog 365 dagen voor zich waarin we zullen proberen om er het beste van te maken. Het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en verrassingen, een jaar waarin een dochter haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zal zetten, zoonlief zich verder blijft inzetten voor het rode kruis, de turnclub en de ksa, dochter twee de wereld blijft omarmen en verbazen met haar enthousiasme en onze jongste zich met nog meer animo op haar lego en knutseltoestanden stort. 

Het boek van 2019 telt nog 365 onbeschreven bladzijden. Mijn wens is dat iedereen zijn boek kan vullen met mooie momenten, fijne ontmoetingen en gelukkige dagen.

4 gedachten over “Nieuwjaar”

  1. We wensen jullie gezin een rustig 2019 toe zonder teveel ziekenhuisovernachtingen maar daar tegenover vele overnachtingen in villa rozerood of elders waar het goed vertoeven is. Van harte, groetjes aan Peter. Het allerbeste voor 2019!

  2. Ik wens jullie ook een ‘ziekenhuisarm’ jaar toe. Ik wens jullie vooral vele mooie familiemomenten waardoor jullie energie kunnen opsparen om door minder goede momenten heen te komen. Blijf alvast het fantastische gezin dat jullie nu zijn ! Dikke knuffel.

  3. Hoop dat het nieuwe jaar jullie veel mooie familiemomenten brengt en weinig opnames.
    liefs,
    Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *