gelukkig

Gelukkig is een mooi woord.  We zijn gelukkig.  Gelukkig dat we drie volle dagen thuis mochten genieten van elkaar.  Gelukkig met onze drie grote schatten die elk een stukje van de zorg ’s nachts hebben opgenomen, gelukkig met een blije Elselien, gelukkig dat we weer een beetje gewoon konden leven, gelukkig dat we nog gelukkig kunnen zijn.

Gelukkig bestaan er echter ook hulpmiddelen om het ons een beetje gemakkelijker te maken.  Thomas maakte ons aan het lachen door uit te testen op hoeveel manieren je een tildoek kan aan doen voor je de juiste manier hebt gevonden.  Gelukkig konden we hem bij Elselien  daardoor onmiddellijk juist gebruiken.

IMG_0008

Gelukkig hebben we vrienden die zomaar een verzorgingstafel in hun tuinhuis hadden staan die we dan mochten gebruiken.  Die vrienden brachten ze dan zelfs nog helemaal van Verrebroek naar Dendermonde.

Gelukkig bestaat er zoiets als ziekenvervoer dat er voor zorgt dat een ziek kind ook eens naar huis kan.  Gelukkig bestaat er onze sociale zekerheid die er mee voor zorgt dat we maar 10 euro per rit moeten betalen.

IMG_0005

Gelukkig bestaan er sterke vakes die er dan voor kunnen zorgen dat de wens van Elselien uit kan komen:  nog eens bij moeke in de zetel zitten.

IMG_0019

Gelukkig heeft de stad Dendermonde al een beetje geïnvesteerd in toegankelijke voetpaden hier en daar.  Daardoor konden we ook eens naar buiten.

De voorbije drie dagen waren we gewoon… gelukkig.

14 gedachten over “gelukkig”

 1. Van al die mooie woorden krijg ik de tranen in de ogen, niet van verdriet maar van geluk voor jullie ! Hoe ongelooflijk fijn moeten de voorbije dagen geweest zijn ! Dat moet enorm veel energie gegeven hebben ! X

 2. Jullie geluk doet me ook stralen. Blij samen met jullie! Jullie zijn zo’n mooi, sterk gezin! Proficiat!

 3. Dankjewel dat we mogen delen in jullie geluk dankzij dit positieve berichtje en jullie stralende gezichten op de foto! X

 4. Ik ben ZO gelukkig in jullie plaats, ”GELUKKIG” bestaan er nog mensen die ”houden van” een familie lid na/door ziekte of handicap.
  GEKUKKIG ben ik als ik Elselientje haar lach heb gezien
  GELUKKIG GELUKKIG ”we” kunnen het niet vaak genoeg zeggen. ????????

 5. Leuk, iedereen straalt op de foto’s. Zo zie je maar dat er niet veel hoeft te zijn voor een beetje geluk.

 6. gewoonweg zalig om te lezen dat jullie eens kunnen genieten na zoveel weken van alleen maar hopen en angstig afwachten

 7. ben blij om dat te horen
  en gelukkig word je ook vn marieke die byna dagelijks komt zeggen je hebt de groetjes van elselien <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *