Bezigheid

Een aantal weken geleden  schreef ik over dochterlief en haar legoblokjes. Een hele hoop lezers schoten in actie en tot onze prinses haar grote verrassing stonden er plots een paar grote spiksplinternieuwe dozen voor haar neus. Op onze salontafel verrees de boomhut en in de legowijk verscheen een boekenwinkel.

Als klap op de vuurpijl kon ook haar meest gewenste doos gebouwd worden. Uit meer dan zesduizend blokjes kwam laag per laag, muur na muur, minaret na minaret de Taj Mahal tevoorschijn. Op de kast voor het raam staat nu in de zon een prachtig wit gebouw te stralen.

Dank je wel lieve lezers voor jullie kleine en grote giften. Jullie maakten met zijn allen onze superheld heel gelukkig. Voor jullie was het misschien een kleine moeite, maar voor haar was dit een groots gebaar.

3 gedachten over “Bezigheid”

  1. “Taj Mahal” in Agra een prachtig gebouw, een van de zeven wereld wonderen. 24 jaar geleden had ik de eer dit mausoleum in al zijn pracht en praal te mogen aanschouwen. Een bouwwerk gemaakt uit “Liefde”. Liefde is het sleutelwoord naar jullie prinses”Elselien” toe. Respect voor de onmetelijke zorg! 😷😷

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *