weekend

oef, het is weekend.  Onze lieve schat was er echt wel aan toe.  Deze week had ze nochtans een heel rustige week.  Maandag was het revalidatiecentrum gesloten en woensdag kreeg ze ook nog eens een dagje vrij.  Maar zelfs die drie dagen die ze ging waren te veel.  We hebben de indruk dat er iets aan het broeden is, maar we hopen natuurlijk dat we het fout hebben.  Haar temperatuur zit net een tikkeltje te hoog, ze is net wat meer lamlendig, valt net wat sneller in slaap dan anders, is net wat sneller moe, voelt zich ’s morgens net wat langer misselijk…  Deze ochtend zou Elselien reeds opgehaald worden door de taxi om 8.00u.  Al om half 7 was duidelijk dat dit niet zou lukken.  Ik heb dan maar een mailtje gestuurd dat we zelf zouden rijden en aan het revalidatiecentrum liet ik weten dat ze pas tegen 11.00u zou toe komen.  Zo kon ze tenminste rustig bekomen en klaar gemaakt worden.  Ik heb het centrum dan ook maar even laten weten dat ze vanaf nu nooit voor 10.00u zal komen.  Kwestie dat ze haar zeker niet vroeger plannen.  Het is wel de bedoeling dat ze iets aan haar therapie heeft en niet dat ze helemaal groggy in haar rolwagen hangt omdat ze te misselijk/ te moe/ te veel pijn heeft.  Dit weekend houden we het hier ten huize Thys gewoon rustig.  Geen uitstapje, geen lang bezoek, geen gekke dingen.  Gewoon een beetje rusten, snoezelen, filmpjes kijken, spelletjes spelen, playmobil sorteren en genieten van elkaar.

Het zal niet alleen de dochter deugd doen, maar ook de rest vermoed ik…

 

5 gedachten over “weekend”

  1. Lieve Elselien, niemand kan echt weten wat je s’morgens meemaakt heˋ, die misselijkheid is misschien ook van de pijn he? Krijg je s’nachts ook je medicatie tegen pijn? Ik neem ook s’morgens, om 16u en s’avonds rond 20.45 mijn laatste (w

  2. …medicatie en sta s’morgens ook op met meer pijn. Ik hoop tot dit gaat beteren. Sterkte meid

  3. Lieve Thysjes, ik wens jullie een fijn, luilekker, ontspannend en deugddoend weekend!!! Geniet er van. Dikke knuf uit Molenstede.

  4. oei, wat lees ik nu : playboy sorteren.Het lag natuurlijk aan mij
    ik wil ook steeds te vlug lezen en dan maak je wat fouten.Ik wens jullie een rustig en gezellig weekend.
    groetjes uit Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *