verdriet

Hoofdpijn, buikpijn, pijn in een bil, jeuk, kriebelende benen, misselijk, braken,…  De dochter voelde zich miserabel, mottig en ongelukkig.  Volgens haar was het een rotdag.  Gisteravond was ze zo verdrietig.  Ze wou zo graag rondhuppelen zodat de jeuk en de kriebels zouden verdwijnen.  Heel triest zei ze dat ze het allemaal zo oneerlijk vond.  Onze lieve dappere optimistische dochter zag het allemaal even niet meer zitten.

Gelukkig is er vandaag weer een nieuwe dag.  De misselijkheid en het braken zijn iets beter en daardoor ziet ze het allemaal weer wat beter zitten.  We zijn in elk geval nog steeds thuis en hopelijk kunnen we ook vandaag uit het ziekenhuis blijven zodat we nog eens een wandeling kunnen maken.

20160927_140248

 

Een gedachte over “verdriet”

  1. Die stomme ”zenuw”pijn he, lieve Elselinen, ik spreek er van mee, en wat ik heb is dan nog niets in vergelijking wat jij moet doorstaan. Ik heb (ook) zenuw mijn door deelse verlamming linkse been maar wat jij hebt lieve meid is eens zo erg. Ik hoop tot ze ja kunnen helpen om die helse pijn te doen afnemen, misschien zeggen ze tegen jouw ook (als je daar naartoe moet) ”we kunnen je pijn niet afnemen maar t wel draaglijk maken” ik hoop dat het weer elke dag wat beter gaat, dat vochtige weer speelt bij mij ook wel parte (bij andere vriendin dan weer niet) dikke duim voor je moed meid X ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *