Ziek

En plots is onze held ziek. Een ellendig hoopje dochter ligt al de hele dag in bed. Zakdoeken worden vol gesnotterd, de nierbekkentjes kunnen niet snel genoeg gewisseld worden en plots komt ook de koorts op de proppen. Koorts die eerst niet wil reageren op de medicatie, maar ondertussen is ze toch alweer iets gezakt.

Na het optimisme van gisteren, heerst er nu vooral ongeloof. Van waar komt dit? Er wordt een cultuur van de poort, het keel-neusslijm en van de urine genomen, het bloed wordt gecontroleerd en ook een stoelgangstaal vertrekt naar het labo.

In tussentijd proberen we het de dochter zo comfortabel mogelijk te maken.  Een vertrek naar Villa Rozerood blijkt plots weer heel onzeker te zijn.

Ons meisje is ziek, echt heel ziek…

5 gedachten over “Ziek”

 1. Daar krijg ik koude rillingen van ! Dat de dokters maar gauw een oplossing vinden en Elselien vlug het vrolijke meisje van vorige zomer wordt dat bij ons op bezoek kan komen !
  We duimen ervoor met volle kracht !
  Veel goede moed, er wordt hier veel aan jullie gedacht.

 2. Nee toch… Ik breng morgen een energiepakket langs (letterlijk en figuurlijk). Go go go Elselien! (En jij ook he, Ilse, volhouden) xxx

 3. Piep
  Oh nee.., ik word hier heel stil van..
  Ik hoop dat de dokters snel de juiste soldaatjes gevonden hebben zodat jullie kanjer weer snel opknapt.
  Ik denk aan jullie en zal heel hard duimen
  Knuf

 4. Welk vies beest is daar weer binnen geraakt! We duimen dat ze er snel komaf mee kan maken. Eventjes mee met de neerwaartse flow om dan weer volle kracht vooruit te gaan.
  Sterkte hoor x

 5. Hoe is het mogelijk dat die vieze beestjes juist bij haar willen zijn.
  Hopelijk komt er snel een verdedigingsleger op af zodat ze weer de oude goedlachse Elseline kan zijn. Veel moed voor het hele gezin. We zullen een gebedje meer prevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *