Saai

Neen, het leven is bij ons niet saai, nooit, never, absoluut niet. Eenvoudig ook niet trouwens. Dochterlief heeft van het complexe haar specialiteit gemaakt. Ook vandaag werd dit weer duidelijk. De foto van de port-à-cath deed een paar mensen vreemd opkijken, liet mij uitleggen dat zo een poort er echt wel als een vulkaantje dient uit te zien en deed de chirurg eens diep zuchten. Je zou van minder wanneer je ontdekt dat de achterkant voorkant is geworden en de voorkant nu naar de achterkant wijst. Manueel draaien lukte niet, dus werd er voor morgen een operatie gepland in de hoop dat dat wandelende ding te redden is. 

Deze avond kloeg onze held echter dat het te  koud was en dat haar hoofd zo warm was.  Ongelooflijk maar waar, ondanks de antibiotica heeft ze stevige koorts gekregen. De hele batterij stalen werd weer afgenomen. Of de operatie morgen door kan gaan is heel onzeker. We kunnen alleen maar hopen dat de koorts even snel verdwijnt als ze gekomen is.  

Vannacht blijft de echtgenoot bij onze prinses. Ik mag morgenochtend zelf naar het ziekenhuis met mijn sputterende lijf. Wanneer ook maar één arts durft te vragen of ik soms stress heb, zal ik proveren om hem niet dood te bliksemen…

2 gedachten over “Saai”

 1. Dag Ilse,
  Ik sta met verwondering en bewondering mee te kijken hoe jij dit allemaal doet. Ik denk dat je motortje nagenoeg nooit stilstaat.
  Zo’n aanbeveling van ‘denk ook eens aan je zelf’, is in deze dan wellicht ook niet echt gepast. Toch hoop ik dat jij nu en dan wat rust vindt. Want een mens heeft dat nodig.
  Veel liefs
  Katlijn

 2. Stress? Wat is dat buiten een negatief woord voor adrenaline? Hier een dka’tje achter de rug terwijl. Iets met krakende wielen. Zet er een bed bij en laat je terwijl ook wat verzorgen 😉
  Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *