gewoon

Elselien is het hier alweer goed gewoon.   De verpleegsters heeft ze reeds rond haar vinger gewonden.  Gisteravond vroeg verpleegster Sara of ze ons nog ergens mee kon helpen en ik gaf aan dat een banana split wel zou smaken.  Daar kon ze echter jammer genoeg niet voor zorgen.  Elselien wou graag vers geperst sinaasappelsap.  En ongelooflijk maar waar, toevallig hadden de verpleegsters die namiddag (het is hier heel rustig!) sinaasappels geperst en er was nog wat over.  Onze juffrouw kreeg dus haar vers sinaasappelsap.

Ze is ook naar de speelzaal mogen gaan.  Doordat die nu helemaal vernieuwd is, is er veel plaats en kan je ook met een bed binnen zonder de anderen te blokkeren.  Ze genoot er van.  Dat ze naderhand doodmoe was, nemen we er heel graag bij.

Het was hier gisteren ook héél warm.  Iris de psychologe stelde aan Elselien voor om spuitjes te vragen aan de verpleegsters, dan kon ze iedereen nat spuiten.  Natuurlijk kreeg ze van Sara haar spuitjes.  We hebben het hier geweten.  Het water hing tegen de muren en het raam.  Er was uiteindelijk een heel watergevecht aan de gang.

Vandaag was het een stuk rustiger.  (en gelukkig ook niet zo heet)  Het is duidelijk weekend.  Natuurlijk kreeg ze nog steeds haar kine en mocht (of liever moest) ze ook in haar stoel gaan zitten.   Het zitten op zich ging al iets beter dan de twee voorbije dagen, maar het verplaatsen van bed naar stoel en terug blijft toch wel heel pijnlijk.   Hopelijk betert dit snel.  Ze heeft immers enorm veel schrik nu om in haar stoel te moeten.

Morgen is het vaderdag.  Elselien zal het vieren en Peter ook.  Het zal een vaderdag zijn die we nooit meer zullen vergeten.

4 gedachten over “gewoon”

  1. Als ik dit allemaal lees, herken ik Elselien helemaal ! Ik wens haar en haar papa en eigenlijk iedereen een héél mooie Vaderdag !!!

  2. héél blij ben ik als ik lees dat elselien naar de speelzaal geweest is wat een vorderingen maakt ze, en ja dat watergevecht daar was ik graag bij geweest dat is nu eenmaal een specialiteit van de bervoetsen vraag maar aan dirk en greet ,toch fijn dat jullie omringd zijn door zo een fantastisch team.voor peter en de kinderen een fijne vaderdag en hou het daar een beetje droog hégroetjes suzanne

  3. Gisterenavond thuis gekomen van een weekje Bretagne (bewust zonder internet). In de auto vroeg Mieke al: “Hoe zou
    het met Elselien zijn ? ” En ja hoor : alleen maar positief nieuws !!! Dikke knuffel !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *