deur weer dicht

Zaterdag kreeg onze prinses te horen dat het vieze beest verdwenen was en dus ook de isolatie voorbij was. Iedereen blij en niet in het minst Elselien zelf.  Gisteren kon dan een hele dag de deur open staan.  Deze ochtend kreeg ze echter een zware tegenvaller te verwerken.  De deur moet weer dicht, de gele schorten zijn er weer.  De testen zijn nochtans nog steeds negatief, maar blijkbaar zijn er nog zijn er nog bijkomende voorwaarden.  Je mag ook drie dagen geen diarree hebben en net dat is in het geval van de dochter het probleem.  Aangezien haar darmen het laten afweten, heeft ze nooit vaste stoelgang.  Ik zal dus nog maar eens een gesprek hebben met dokter Hauser, want  op deze manier kan ze nooit uit isolatie.

Wij hebben nu weer een triest meisje, ze keek zo uit naar de speelzaal en het klasje.  Ze zal het moeten doen met mij als juf.

3 gedachten over “deur weer dicht”

  1. Zo wordt het dus een gevangenis. Gelukkig dat jij erbij mag zijn! # Dagen geen dunne ontlasting is kennelijk niet mogelijk bij Elselien. Wat raar dat ze daar dan geen rekening mee hebben gehouden. Zal wel goed komen, denk ik. Vandaag moeten de deuren open!

  2. Oh zeg, ze kunnen zoveel ! Dat ze maar gauw haar darmpjes oplappen en vol goeie bacteriën steken. We duimen en blijven duimen!

  3. Wat jammer dat die verdomde deur weer dicht is. Sesam open u!
    Ik hoop dat die isolatie niet te lang duurt zodat jullie allemaal weer een glimlach op het gelaat kunnen toveren.
    We duimen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *